Alcossebre

Alcossebre

Plaats in Spanje

Alcossebre is gelegen aan de Costa del Azahar en als u eens een minder toeristisch gebied van Spanje wilt ontdekken maar toch wilt genieten van prachtige stranden dan is een vakantiehuis huren in Alcossebre wellicht de juiste keuze voor u.
In de plaats zelf zijn er namelijk meerder fraaie zandstranden te vinden.
Er zijn leuke winkeltjes te vinden en ook kunt u er heerlijk uit eten. Voor de vakantieganger heeft de plaats Alcossebre zelf genoeg vertier.


Toerisme

De Costa del Azahar is bij ons Nederlanders niet zo bekend, langzaamaan komt hier trouwens wel enige verandering in en dat is dan ook niet meer dan terecht. Deze regio in Spanje heeft meer dan voldoende te bieden en u kunt hier een perfecte vakantie doorbrengen.
Niet alleen voor een strandvakantie want ook voor de natuurliefhebber is er veel te zien, als u een stukje de binnenlanden inrijdt komt u direct in een andere wereld en kunt u genieten van prachtige natuurpracht. Maar ook de diverse dorpjes in de omgeving hebben zo hun charme.
Uw gehuurde vakantiewoning in Alcossebre kan dienen als perfecte uitvalsbasis tijdens uw verblijf in deze Spaanse regio.

Plaatsnaam

Alcossebre

Aantal inwoners

-