Costa del Azahar

Costa del Azahar

Regio in Spanje


Costa del Azahar een relatief onbekende vakantieregio in Spanje


Zelf graag uw eigen vakantiehuisje aan de Spaanse Costa del Azahar huren. Dit is mogelijk op onze website. Het aanbod is afkomstig van zowel particulieren als mede zakelijke partijen. Een groot deel van de vakantiewoningen in dit deel van Spanje kunt u desgewenst zelf online op onze website boeken.

Voor het aanbod van vakantiehuizen aan de Costa del Azahar: klik hier


lekker en authentiek vakantiehuis huren aan de Costa del Azahar

Deze kustregio ligt tussen de veel bekendere noordelijke gelegen Costa Brava en zuidelijke Costa Blanca. De Costa del Azahar ligt als het ware ingeklemd tussen beide bekendere kustregio’s.
Toch heeft deze Spaanse regio veel te bieden aan de vakantieganger en een huisje huren op een vakantiepark is een prima gedachte. hieronder zullen wij u dan ook wat meer informatie geven over deze wat minder bekende Costa.

de Costa del Azahar leent zich voor een diverse vakantie
Een dagje aan het strand liggen in dit deel van Spanje is prima te doen en er zijn ook wel een aantal leuke stranden te bezoeken, toch staat deze regio niet echt bekend om zijn stranden.
Het is wel mogelijk om een leuke bungalow of appartement te huren aan deze Spaanse kust maar wellicht is het leuker om naar het aanbod van vakantiehuisjes in het binnenland van de Costa del Azahar te kijken. Want als u een natuurliefhebber bent is dit een prima regio voor u. Er is bosrijk gebied waar u heerlijk kunt wandelen, maar ook een fietsvakantie in deze Spaanse regio is een prima alternatief.  Wat uniek is voor deze regio is de aanwezigheid van de sinaasappelbomen,  hier ziet u hele bossen bij elkaar en dit geeft  in het hoogseizoen ook een erg kleurig beeld.

vanuit uw vakantiewoning een dagtripje maken naar Valencia
Als u het type vakantieganger bent welk tijdens elke vakantie minimaal één dag moet uitrekken om een stad te bezoeken is aan de Costa del Azahar op de goede plek. Vanuit deze regio kunt u prima een dagtripje maken naar de sinaasappelstad Valencia. Deze stad staat onder bekend om zijn hedendaagse architectuur en is ook een erg gezellige stad om tijdens uw vakantie in Spanje een  bezoek aan te brengen. Als u een vakantiehuisje huurt dichtbij Valencia dan is het overwegen waard om nog een tweede dag uit te trekken voor deze toeristische kustplaats.
Een vakantiehuis huren aan de Costa Azahar is dan ook iets waar steeds meer vakantiegangers tot over gaan.


Toerisme

Provincie

Costa del Azahar

Oppervlakte

Aantal inwoners

Hoofdstad

Castellon de la Plana