Costa del Azahar

Costa del Azahar

Regio in Spanje

Lekker en authentiek vakantiehuis huren aan de Costa del Azahar, wie wil dat nu niet!
Deze kustregio ligt tussen de veel bekendere noordelijke gelegen Costa Brava en zuidelijke Costa Blanca. De Costa del Azahar ligt als het ware ingeklemd tussen beide bekendere kustregio’s.
Toch heeft deze Spaanse regio veel te bieden aan de vakantieganger en een huisje huren op een vakantiepark is een prima gedachte. hieronder zullen wij u dan ook wat meer informatie geven over deze wat minder bekende Costa.


Toerisme

de Costa del Azahar leent zich voor een diverse vakantie
Een dagje aan het strand liggen in dit deel van Spanje is prima te doen en er zijn ook wel een aantal leuke stranden te bezoeken, toch staat deze regio niet echt bekend om zijn stranden.
Het is wel mogelijk om een leuke bungalow of appartement te huren aan deze Spaanse kust maar wellicht is het leuker om naar het aanbod van vakantiehuisjes in het binnenland van de Costa del Azahar te kijken. Want als u een natuurliefhebber bent is dit een prima regio voor u. Er is bosrijk gebied waar u heerlijk kunt wandelen, maar ook een fietsvakantie in deze Spaanse regio is een prima alternatief.  Wat uniek is voor deze regio is de aanwezigheid van de sinaasappelbomen,  hier ziet u hele bossen bij elkaar en dit geeft  in het hoogseizoen ook een erg kleurig beeld.

Provincie

Costa del Azahar

Oppervlakte

Aantal inwoners

Hoofdstad

Castellon de la Plana