Oropesa del Mar

Oropesa del Mar

Plaats in Spanje

Een leuke maar wat minder bekende vakantieregio is Spanje is de Costa del Azahar. Hier de vakantie doorbrengen betekent geen massatoerisme maar toch veel van het goede wat Spanje te bieden heeft. Als u besluit een vakantiehuis te huren in Oropesa del Mar kunt u deze Spaanse regio is beter leren kennen.
In het stadje zelf is voldoende te doen er zijn leuk musea een gezellig authentiek stadscentrum en het strand is nooit ver weg. Ook zijn er leuke winkeltjes en prima eetgelegenheden te vinden. U zult een prima vakantie doorbrengen aan de Costa del Azahar.


Toerisme

Vanuit uw gehuurde vakantiewoning in Oropesa del Mar kunt u dit deel van Spanje per auto nader verkennen. De kustlijn heeft voldoende te bieden, voor zonaanbidders zijn er meerder fraaie zandstranden te bezoeken. Wilt u iets meer cultuur dan zijn er voldoende dorpjes en klein steden waar u het Spaanse leven en bijbehorende gebruiken kunt opsnuiven.
Ook het binnenland is een bezoekje waard, hier zult u een heuvelachtige omgeving aantreffen en prachtige natuur. Helaas is het aanbod van vakantiehuizen in Oropesa del Mar niet al te groot dus tijdig boeken is verstandig. Dit zal de opmaat zijn voor een heerlijke vakantie aan de Costa del Azahar.

Plaatsnaam

Oropesa del Mar

Aantal inwoners

-