Sant Jordi

Sant Jordi

Plaats in Spanje

De plaats Sant Jordi is gelegen aan de Costa del Azahar. Dit leuke dorpje is vooral bekend van de de prachtige golfbaan welke door velen wordt gezien als de mooiste van deze regio. Vanaf de kustlijn is het circa 10 minuten landinwaarts rijden om het vakantieadres in Sant Jordi te bereiken. Wandelliefhebbers zullen verheugd zijn te horen dat hier prachtige wandelroutes te vinden zijn. Verder is de rust en het fraaie Spaanse binnenland zaken die veel toeristen aanspreken. Als u overweegt een vakantie te willen gaan doorbrengen aan de Costa del Azahar dan is het dorp Sant Jordi een locatie die een serieuze overweging waard is.


Toerisme

Wie in Spanje wel eens een vakantiewoning heeft gehuurd zal wellicht denken aan overvolle stranden die bevolkt zijn door duizenden toeristen afkomstig uit vele Europese landen.
Boek je een vakantiehuisje in Sant Jordi dan zal je bemerken dat de Costa del Azahar in het algemeen en het genoemde dorpje in het bijzonder een stuk minder bekend is bij vakantiegangers.
De ware golfliefhebber zal het wel kennen doordat aan de rand de plaats golfbaan Panoramica is te vinden.
Verder is er rondom Sant Jordi vooral de authentiek gebleven omgeving wat aanspreekt. Het is hier nog gewoon lekker rustig de vakantie doorbrengen in het binnenland van de Costa del Azahar. Hoewel de stranden van deze regio prima bereikbaar zijn. Evenals een populaire stad als Valencia.
Boek een accommodatie in Sant Jordi en ervaar de gemoedelijkheid van het Spaans platteland.

Plaatsnaam

Sant Jordi

Aantal inwoners

circa 575