Subirats

Subirats

Plaats in Spanje

Subirats is een plaats in de regio Costa del Maresme. Het is een perfecte uitvalbasis tijdens een vakantie in dit deel van Spanje. Het is een populaire regio om een vakantiehuis te huren en ligt prachtig tussen de wijngebieden van Noord-Spanje. Ook de stranden zijn prima bereikbaar en dit maakt Subirats een prima vakantiebestemming. Je kunt het vanuit Nederland en België met de eigen auto bereiken maar door de nabijheid van de internationale luchthaven van Barceona zijn er ook prima vliegverbindingen. Boek meteen een huurauto bij en via een leuke route is uw vakantiehuis in Subirats prima bereikbaar.


Toerisme

Het noorden van Spanje is natuurlijk een gebied waar het prima toeven is. Dit gaat ook zeker op voor de Costa del Maresme. Hier is gelukkig nog geen massatoerisme maar staat een stukje duurzaamheid voorop. Als u een vakantiewoning heeft gehuurd in Subirats zult u bij aankomst ook bemerken dat het hier nog echt genieten is van een authentieke stukje Spanje. De wijngebieden zijn prachtig en ook een dagje zon, zee en strand behoort tot de mogelijkheden. Wel is het verstandig om de beschikking te hebben over een auto zodat u de regio op eigen gelegenheid kunt verkennen.
Tijdens uw verblijf in Subirats moet u ook zeker een dagje Barcelona inplannen. Deze stad behoort tot Europa’s mooiste en u zult verbluft zijn over het veelzijdige karakter.
En wat is er leuker om na een dagje stad de binnenlanden van noordelijk Spanje in te trekken. Met Subirats als uitvalsbasis is het allemaal mogelijk.

Plaatsnaam

Subirats

Aantal inwoners

circa 3.100