Alcaucín

Alcaucín

Plaats in Spanje

Alcaucín is een klein stadje geleden in de regio Andalusië en ligt aan de Costa del Sol.
Deze regio is natuurlijk een populair toeristengebied en jaarlijks brengen veel mensen hier hun vakantie door. Als u een vakantiehuis in Alcaucín huurt moet u er rekening mee houden dat de stranden van de Costa del Sol op circa een half uur rijden liggen. Maar mensen die in deze regio een vakantiewoning huren doen dit juist voor de rust en die is hier volop te vinden.
Er ligt letterlijk een prachtig natuurpark om de hoek dus voor een rustige vakantie in het zuiden van Spanje is het huren van één van de vakantiehuizen in Alcaucín een prima idee.


Toerisme

Wie de vakantie in de nabijheid van de Costa del Sol en de regio Andalusië wil doorbrengen maar toch vooral voor de rust komt. Dient het boeken van een vakantiewoning in de kleine stad Alcaucín toch echt te overwegen. Dit is de toegangspoort tot prachtige natuur en leuke authentiek Spaanse dorpjes. Ook de stad Granada met al zijn Moorse invloeden is goed bereikbaar per auto.
Het prachtige glooiende heuvellandschap van zuidelijk Spanje is de moeite meer dan waard. Huur een eens een leuke finca of appartement en overtuig u van de schoonheid van Alcaucín en omgeving.

Plaatsnaam

Alcaucín

Aantal inwoners

circa 2.700