Almáchar

Almáchar

Plaats in Spanje

Almáchar is een piepklein stadje met een paar duizend inwoners. Deze plaats gelegen in het zuiden van Spanje is een prima plek om de vakantie door te brengen. Het ligt op een heuvel op enkele honderden meters boven zeeniveau en biedt daarom prachtige vergezichten.
Als u een vakantiewoning huurt in Almáchar dan zit je op een rustige plek maar dicht bij de hoogtepunten van de Costa del Sol.
Het stadje zelf heeft zelf ook nog wel wat te bieden behalve een weldadige rust. Je kunt de kerk van San Mateo bezoeken of ga eens langs bij museum The La Pasa.
Breng de vakantie eens in Almáchar door en ervaar al het moois want het zuid Spanje te bieden heeft.


Toerisme

Op vakantie naar Almáchar! De Costa del Sol is via het vliegveld van Malaga perfect te bereiken, door de prima vliegverbindingen is het bovendien mogelijk om voor weinig geld een vliegticket aan te schaffen. Ook de huurprijzen van de accommodaties in Almáchar en omgeving zijn alleszins behoorlijk. Een vakantie doorbrengen in het zuiden van Spanje is dus in ieder geval betaalbaar.
Als je voor de traditionele strandvakantie gaat is dit ook een prima plek. Een heerlijk klimaat met de zon als betrouwbare factor. Maar ook de binnenlanden van Andalusië zijn de moeite waard. Bezoek vanaf je vakantiebestemming in Almáchar eens prachtige oude steden met Moorse invloeden. Granada en Cordoba zijn hier prima voorbeelden van.
Maar ook het mondaine Marbella met zijn luxe jachthaven is de moeite meer dan waard.
Boek een vakantievilla in Almáchar en ontdek de Costa del Sol, het is aan u!

Plaatsnaam

Almáchar

Aantal inwoners

circa 2.250