Benalmádena

Benalmádena

Plaats in Spanje

Benalmádena is stad gelegen in het zuiden van Spanje. De Costa del Sol is een populaire regio waar veel mensen de vakantie doorbrengen. Het heeft een heerlijk klimaat met veel zonuren en ook de spectaculaire zandstranden dragen bij aan de populariteit van deze streek.
Huur een vakantiehuis in Benalmádena en ervaar wat deze plaats u te bieden kan hebben.
Je kunt deze levendige Spaanse stad eigenlijk opdelen in twee gebieden. Je hebt de oude stad met de traditionele barretjes en authentieke huizen en appartementen. Daarnaast heb je het Benalmádena voor de vakantiegangers gelegen aan de Middellandse Zee. Hier zijn in de loop der jaren veel ontwikkelingen geweest welke gestoeld waren om de toeristen het één en ander te bieden. Het is er heden ten dage dan ook erg gezellig in Benalmádena met zijn jachthaventje, de gezellige terrassen en niet te vergeten het prachtige strand.
Boek een vakantiewoning in Benalmádena en ervaar dat dit deel van de Costa del Sol een prima vakantiebestemming is.


Toerisme

Op vakantie naar Benalmádena of hier simpelweg genieten van al het moois wat de regio te bieden heeft. Het zuiden van Spanje is natuurlijk helemaal toegespitst op toeristen en er is onnoemelijk veel te doen en te beleven. Dus als je een vakantie doorbrengt aan de Costa del Sol zul je genoeg dingen kunnen ondernemen. 
Als je een vakantievilla huurt in Benalmádena kun je bijvoorbeeld vanuit de stad met een kabelbaan de bergen in. Hier kun je heerlijke wandelingen maken en genieten van de flora en fauna.
Maar zonaanbidders zijn natuurlijk helemaal op de juiste plek want de zandstranden zijn een bezoekje meer dan waard. Maar doe ook het oude stadscentrum van Benalmádena eens aan en ervaar hoe modern en authentiek zo dicht bij elkaar kunnen liggen.
Boek een vliegticket richting Malaga en ervaar wat een vakantie aan de Costa del Sol u allemaal kan bieden.
Met een huurauto vanaf het vliegveld bent u voor u het weet op bestemming in Benalmádena!

Plaatsnaam

Benalmádena

Aantal inwoners

circa 59.000