Casares

Casares

Plaats in Spanje

Casares maakt onderdeel uit van de populaire vakantieregio de Costa del Sol. Jaarlijks brengen hier vele duizenden Europeanen hun vakantie door in het zuiden van Spanje.
Het is dan ook geen wonder dat er hier voor de toeristen veel te beleven is.
Als u een vakantie door wilt brengen in Zuid-Spanje dan is Casares wellicht de plek voor u om een vakantiehuis of appartement te huren.
Het dorp heeft een gezellige uistraling door de typische witte huizen welke zo typerend zijn voor de regio Andalusië.
Er zijn diverse vakantiehuizen te vinden in en rondom Casares, dus het reserveren van een vakantiehuisje in dit gebied moet mogelijk zijn.


Toerisme

Casares is een leuke bestemming als u een authentiek Spaans plaatsje wilt ervaren. Als u een vakantie doorbrengt aan de Costa del Sol zult u zelf ervaren dat u hier een leuk en afwisselend verblijf kunt hebben. Natuurlijk zijn de stranden van zuidelijk Spanje een voorname reden waarom vele vakantiegangers hier naar toe komen. Ook golfliefhebbers komen graag naar het zuiden van dit land toe. Hier zijn een aantal prachtige golfbanen te vinden.
Ook vanuit uw vakantiewoning in Casares is het mogelijk een golfbaan te bezoeken. Maar wilt u het echte Spanje ontdekken dan is het wellicht interessanter voor u om eens het achterland van Andalusië te bezoeken. Hier treft u prachtige witte dorpjes aan en ook de natuur is absoluut de moeite waard. Bent u een stedenliefhebber dan is Granada de aanrader in deze regio van Spanje.
Denk daarom voor uw volgende vakantie eens aan Casares aan de Costa del Sol.

Plaatsnaam

Casares

Aantal inwoners

circa 5.200