Elviria

Elviria

Plaats in Spanje

Elviria is gelegen aan de Costa del Sol. Dit gebeid in het zuiden van Spanje heeft een enorme reputatie. Of je bent er verzot op of het staat je tegen, andere opties zijn er eigenlijk niet.
Als je een vakantiehuis huurt in Elviria dan zal je snel bemerken dat het hier een stuk rustiger is dat veel andere badplaatsen. Marbella ligt vlakbij maar is in niets te vergelijken.
De relatieve rust is voor veel mensen dan ook een reden om een tweede huis te kopen in Elviria. Alle belangrijke voorzieningen zijn er te vinden voor de toeristen en de bewoners, tegelijkertijd kun je hier nog genieten van het moois wat de Costa del Sol nog wel degelijk te bieden heeft. Fraaie stranden en een divers binnenland en een gemoedelijke sfeer zoek je dit in zuidelijk Spanje, dan is Elviria een prima plek om de vrije tijd door te brengen.


Toerisme

De Costa del Sol is een toeristenmagneet! Huur je een huis in Elviria dan bemerk je dit ook maar toch een stuk minder als in nabijgelegen plaatsen als Calahonda of Marbella. In deze kustplaats is het op zich prima toeven wand de stranden zijn ook hier fraai. Ook golfliefhebbers zullen hier willen verblijven want de golfcourse is prima bereikbaar.
Je zou Elviria kunnen betitelen als ingetogen, tenminste voor Costa del Sol begrippen. Er zijn toeristen te vinden en natuurlijk ook mensen die hier een eigen woning bezitten.
Maar het gebruikelijk vertier speelt zich af in de omliggende badplaatsen. Maar door de goede ligging is Elviria een goed plek om in Spanje op vakantie te gaan.

Plaatsnaam

Elviria

Aantal inwoners

20.000