Málaga

Málaga

Plaats in Spanje

Málaga is voor veel mensen het voorportaal van de regio Costa del Sol. Het internationale vliegveld is hier namelijk gevestigd en als u de vakantie doorbrengt in dit deel van Spanje is de kans groot dat u in Málaga voet op Spaanse bodem zet.
Maar deze stad heeft zelf de toerist ook genoeg te bieden, wat te denken van prachtige musea, oude architectuur en gezellig stadscentrum. Daarom is het helemaal geen gek idee om eens een appartement te huren in Málaga of boek een vakantiehuis aan de rand van de stad. Want de stranden van de Costa del Sol zijn nooit ver weg.
Deze stad is een prima uitvalsbasis tijdens uw vakantie in het zuiden van Spanje.


Toerisme

Zuid-Spanje is een populaire vakantieregio en jaarlijks brengen vele toeristen de vakantie door aan de Costa del Sol. Vanaf uw appartement of vakantievilla nabij Malaga kunt u zuidelijk Spanje prima ontdekken. De kustlijn is prachtig en zonaanbidders zullen zich hier goed vermaken. Wilt u wat meer cultuur en geschiedenis dan is het verstandig ook eens de binnenlanden van Andalüsie in te trekken. Er zijn prachtige natuurparken te vinden en ook de oude dorpjes geven een authentiek karakter aan deze regio.
Naast het huren van een vakantiehuis in de buurt van Málaga is het ook zo dat veel mensen er voor kiezen een tweede woning aan te schaffen in dit deel van de Costa del Sol. Dit kan een prima investering zijn want een vakantiehuisje rondom Málaga is prima te verhuren.

Plaatsnaam

Málaga

Aantal inwoners

circa 575.000