Periana

Periana

Plaats in Spanje

Als u graag de vakantie door wilt brengen in het zuiden van Spanje maar liever de Costa del Sol wil vermijden met zijn drukke stranden. Dan is het raadzaam om eens een vakantiehuis te huren in het dorp Periana. Deze plaats heeft een authentiek karakter met zijn typische witte woningen. Hier geen jachtige toestanden maar heerlijk tot rust komen tijdens uw vakantie in Andalusië.
Het aanbod van vakantiehuizen in Periana is niet zo heel groot dus op tijd online boeken is verstandig. Verken dit leuke Spaanse heuvelstadje op uw gemak en geniete van de rust tijdens uw vakantie.


Toerisme

Als u een finca of appartement in Periana huurt hebt u de garantie dat u op een rustige locatie uw vakantie doorbrengt. Maar het leuke is dat de ligging van het dorp perfect is om leuke dagtripjes te maken in de omgeving. Wilt u een dagje strand doen dan is het goed te weten dat dit op minder dan een half uur rijden ligt. Stedenliefhebbers moeten Granada eens aandoen, deze stad met zijn Moorse invloeden is te bereiken in krap 1,5 uur. Verder biedt Andalusië diverse natuurparken en het heuvelachtige landschap leent zich perfect voor het maken van leuke autoritjes. Het internationale vliegveld van Málaga ligt op drie kwartier rijden.
Dus alles bij elkaar kun je wel stellen dat het reserveren van een vakantiewoning in Periana een prima eerste stap is naar een leuke en onbekommerde vakantie dichtbij de Costa del Sol.

Plaatsnaam

Periana

Aantal inwoners

circa 3.800