Sayalonga

Sayalonga

Plaats in Spanje

Sayalonga is een leuk dorp waar u een leuk vakantie kunt doorbrengen en als u overweegt een vakantiehuis aan de Costa del Sol te huren dan is dit traditionele dorpje een aanrader.
De zandstranden van Zuid-Spanje zijn prima bereikbaar. Maar daarnaast kunt u de sfeer van Andalusië optimaal proeven.
Alleen daarom is een vakantiehuis huren in Sayalonga een aanrader. Het dorpje zelf kenmerkt zich door de leuke witte huizen en appartementen welke in deze plaats te vinden zijn. Ook is het achterland van Andalusië van hieruit prima bereikbaar.


Toerisme

De Costa del Sol is populair bij vele vakantiegangers. Vooral de prachtige stranden hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de toeristen. Maar wilt u cultuur en geschiedenis dan is het misschien wel leuke om niet direct aan de kust te zitten maar enkele kilometers het Spaanse achterland in. Een vakantiewoning huren in Sayalonga is wellicht de juiste keuze voor u.
Niet alleen is er nog veel Moorse geschiedenis te vinden in deze streek, met de stad Granada als echte aanrader. Ook de natuurliefhebber is hier prima op zijn plaats. In het zuiden van Spanje zijn meerdere prachtige natuurparken te vinden waar u een heerlijke wandeling kunt maken.
Als u serieus overweegt een vakantie in zuidelijk Spanje door te brengen dan is het verstandig eens te kijken naar het vakantiehuizen aanbod in Sayalonga.

Plaatsnaam

Sayalonga

Aantal inwoners

circa 1.700