Sant Joan de Labritja

Sant Joan de Labritja

Plaats in Spanje

Het dorpje Sant Joan de Labritja is gelegen in het noorden van het eiland Ibiza. Dit eiland maakt onderdeel uit van de eilandengroep de Balearen.
Dit deel van Ibiza is een prima plek om de vakantie door te brengen en wil je in alle rust genieten van een heerlijk verblijf dan is het huren van een vakantiehuis in Sant Joan de Labritja iets om eens serieus te overwegen.
Dit rustige Spaanse dorpje herbergt hooguit een paar honderd mensen, als je het omliggende gebied erbij telt kom je op een goede vijfduizend mensen uit die vallen de gemeente Sant Joan de Labritja.
Als je op dit deel van Ibiza de vakantie door wilt brengen dan kun je eigenlijk niet zonder auto. Tenzij je de hele vakantie wilt verblijven in of om je accommodatie maar dit eiland is gewoonweg te mooi om dat te doen.


Toerisme

De Balearen waar Ibiza onderdeel van uitmaakt hebben een grote aantrekkingskracht op toeristen en dit is niet zo vreemd, gezien de mooie stranden, heerlijke klimaat, fraaie binnenlanden en de prima vliegverbindingen.
Als je kiest voor het boeken van en recreatiewoning in of om Sant Joan de Labritja dan zal je merken dat dit deel van het eiland toebehoort aan rustzoekers. Hier geen grote nachtclubs en uitgaanspubliek. Hier verblijven veel mensen die gaan voor een duurzame vakantie op Ibiza. Lekker slenterend door de kleine dorpjes en eventueel een leuk lokaal hippiemarktje aandoen. Een dagje zonnebaden aan één van de fraaie zandstranden die het eiland rijk is. Of simpelweg genieten van je eigen luxe vakantievilla in Sant Joan de Labritja al dan niet met eigen privézwembad. Kortom het is prima toeven in het noorden van Ibiza. Breng de vakantie eens door op dit Spaanse eiland en ontdek de unieke karaktertrekken van deze plek.

Plaatsnaam

Sant Joan de Labritja

Aantal inwoners

circa 5.500