Santa Eulària des Ríu

Santa Eulària des Ríu

Plaats in Spanje

Santa Eulària des Ríu is een plaats op het Spaanse eiland Ibiza. Dit eiland staat bekend om zijn uitbundige uitgaansleven en hippiecultuur. Dit zijn ook twee dingen die absoluut niet weg te denken zijn op dit schitterende vakantie eiland maar Ibize heeft meer te bieden en dat zult u ervaren als u een vakantievilla huurt in Santa Eulària des Ríu. Dit is een prima plek om te verblijven. De prachtige zandstranden zijn dichtbij en de vermaarde hippiemarkt Las Dalias ligt op enkele minuten rijden. Op dit deel van het eiland kunt u nog de heerlijke rust ervaren en het is hier dan ook genieten van een heerlijke vakantie. Wellicht wordt  Santa Eulària des Ríu uw volgende vakantiebestemming op de Balearen.


Toerisme

Als je de vakantie doorbrengt op Ibiza kun je kiezen voor een feestvakantie. De vele clubs en restaurants aan het water zijn hier wel een garantie voor. Maar kies je voor een gezinsvakantie dan is dit eiland ook een prima optie. Als je een vakantiewoning huurt in Santa Eulària des Ríu dan ben je verzekerd van een rustig verblijf op een oogverblindend Spaans eiland.
Breng eens een dagje relaxend aan het strand door of ontdek de prachtige natuur in het binnenland. Je kunt heerlijke wandelingen maken in één van de natuurparken van Ibiza.
Optimaal genieten van een duurzame vakantie kun je prima in Santa Eulària des Ríu, dus huur hier eens een authentieke vakantiewoning en kom erachter wat de magische werking van het eiland Ibiza heeft op uw gestel.

Plaatsnaam

Santa Eulària des Ríu

Aantal inwoners

circa 32.000