Campanet

Campanet

Plaats in Spanje

Campanet is een klein stadje gelegen op het Spaanse eiland Mallorca welke weer onderdeel uitmaakt van de eilandengroep de Balearen.
Huur eens een vakantiehuisje in Campanet en ervaar wat een echt relaxte vakantie is. Je kunt hier helemaal tot jezelf komen en meegaan in het rustige tempo van het eiland. Doordat het in het binnenland gelegen is zul je hier geen strandganger tegenkomen. Duurzaam toerisme staat hier in een hoog vaandel.
Het aanbod van vakantiewoningen in Campanet is dan ook niet erg breed,  maar er zijn nog wel een aantal authentieke vakantieaccommodaties te vinden. Ook liggen de huurprijzen over het algemeen wat lager dan van de vakantiehuizen die aan de kust van Mallorca te vinden zijn.
In de nabijheid zijn ook nog wat grotten  te vinden die de moeite waard zijn, verder kun je in deze omgeving van het eiland prima wandelen. Bezoek Campanet eens buiten het hoogseizoen en ervaar dat het ook in de minder populaire maanden prima toeven is.


Toerisme

Huur een vakantiehuis in Campanet en maak dit tot uw volgende vakantiebestemming. Mallorca is natuurlijk een vakantie eiland bij uitstek en jaarlijks komen er vele toeristen richting deze “parel van de Balearen”
Natuurlijk doen de stranden het goed voor de vakantiegangers en veel van deze bezoekers huren dan ook een appartement dichtbij één van de stranden van het eiland Mallorca.
Maar als je in Campanet toch voor het authentieke vakantiegevoel wilt gaan en de term duurzaam en/of ecotoerisme een zekere aantrekkingkracht heeft dan is het goed te weten dat de binnenlanden van Mallorca uitkomst kunnen bieden.
Boek een leuke vakantiewoning in Campanet en leer het eiland echt kennen op een manier die het gros van de toeristen nooit zal doen.
De flora en fauna op dit Spaanse eiland zijn schitterend en het is aan u om het natuurschoon te ontdekken. Er zijn prachtige gebieden en natuurparken te bezoeken en over het algemeen per auto prima bereikbaar.
Het is aan u om het authentieke Mallorca te ontdekken en de eerste stap is wellicht om een prachtige vakantievilla in Campanet te huren.

Plaatsnaam

Campanet

Aantal inwoners

circa 2.650