Mallorca

Mallorca

Regio in Spanje

Zelf graag uw eigen vakantiehuisje op het Spaanse eiland Mallorca huren. Dit is mogelijk op onze website. Het aanbod is afkomstig van zowel particulieren als mede zakelijke partijen. Een groot deel van de vakantiewoningen op dit prachtige eiland welke onderdeel uitmaakt van de Balearen kunt u desgewenst zelf online op onze website boeken. 


Toerisme

Mallorca, een prachtig vakantie eiland voor de Spaanse kust
Als u een leuke vakantieplek zoekt waar u een heerlijk klimaat heeft, een prachtig landschap en bovendien de nodige cultuur. Bovendien ligt het op maar twee uur vliegen van Nederland.
We hebben het over het eiland Mallorca. Dit eiland maakt deel uit van de Balearen. Hier vallen ook de eilanden Ibiza en Menorca onder. Deze drie eilanden behoren tot Spanje.
Als u een leuke en diverse zonvakantie wilt doorbrengen en niet te lang in het vliegtuig wilt zitten dan is een vakantiehuis huren in Mallorca een prima plan. Het aanbod van vakantiehuisjes is hier ook zeer divers.
Hieronder kunt u lezen waarom dit Spaanse eiland uniek is en absoluut een bezoekje waard is.

Mallorca perfect locatie voor een super strandvakantie
De eilandengroep de Balearen welke onderdeel uitmaken van Spanje hebben de vakantieganger erg veel te bieden op verschillende vlakken. Maar als u aan Mallorca denkt dan zal waarschijnlijk het eerste wat u te binnen schiet de termen zonvakantie, strand en zee zijn.
En het klopt ook, het grootste deel van de mensen die een vakantie doorbrengt op Mallorca en hier een vakantiehuisje betrekt komt ook vooral voor de zon en het genieten aan een heerlijk Spaans strand. En het dit is natuurlijk ook waar het toerisme in de hoofdzaak om draait. U zult het overgrote deel van de vakantiehuizen ook aantreffen in de buurt van één van de stranden op Mallorca. Verder is er aan de kust erg veel te beleven voor de toeristen, er zijn o.a. leuke eettentjes en gezellige barretjes waar u tegen de avond gezellig bij kunt komen van een leuk dagje strand op dit fraaie eiland van Spanje.

Provincie

Mallorca

Oppervlakte

3.630 km2

Aantal inwoners

625.000

Hoofdstad

Palma de Mallorca