Santa Margalida

Santa Margalida

Plaats in Spanje

Santa Margalida is gelegen op Mallorca en is te vinden op het noordoosten van dit eiland. De plaats staat bekend als gemeente maar in feite is het een leuk stadje met een groot achterland.
Veel mensen kiezen er dan ook voor om een vakantievilla in het buitengebied van Santa Margalida te huren. Voor de boodschappen kunnen ze dan in de kleine stad zelf terecht. Hier kun je ook in de avonduren perfect dineren. Of gezellig een drankje doen in een lokale taverne.
Het strand is gelegen op enkele kilometers afstand van Santa Margalida, dus de beschikking over een eigen huurauto is wel handig als je in deze streek op het eiland Mallorca verblijft.


Toerisme

Wil je de vakantie op één van eilanden van de eilandengroep  de Balearen doorbrengen en ligt je persoonlijke focus op rust en relaxen dan zou de plaats Santa Margalida op het eiland Mallorca wel eens kunnen zijn wat jij zoekt.
In deze regio is het mogelijk een vakantievilla met eigen privézwembad te huren en te genieten van een landelijk omgeving maar tegelijkertijd niet te ver van het strand.
Wil je eens een ontspannen wandeling maken en zodoende genieten van de flora en fauna op dit Spaanse eiland dan is natuurpark Albufera de plek om naar toe te gaan. Deze is prima bereikbaar vanuit Santa Margalida. Ook de stranden van Son Baulo en Ca’n Picafort zijn gunstig gelegen en niets kan een onvergetelijke vakantie op het Spaanse eiland Mallorca nog in de weg staan!

Plaatsnaam

Santa Margalida

Aantal inwoners

circa 12.250