Vidochov

Vidochov

Plaats in Tsjechië

Vidochov in een dorp welke gelegen is in Tsjechië. Het is gesitueerd in de nabijheid van het Reuzengebergte. Dit deel van het land is populair onder Tsjechen maar ook buitenlandse toeristen die hier de vakantie doorbrengen.
Huur een vakantiewoning in Vidochov en ervaar dit prachtige gebied. Niet alleen in de zomermaanden is dit een interessante regio ook het winterseizoen biedt volop kansen daar dit deel van Tsjechië populair is onder skifanaten, langlaufers, etc. De skipistes van Vrchlabi zijn met de auto vanaf je huisje in Vidochov in een goed kwartier bereikbaar. In het zomerseizoen is dit gebied perfect voor mensen die graag tijd in de natuur rondbrengen. Maar ook zijn er diverse leuke plaatsen te ontdekken. Kortom, ongeacht de periode van het jaar is het dorpje Vidochov een prima vakantiebestemming.


Toerisme

Tsjechië is een land waar relatief weinig Nederlanders de vakantie doorbrengen. Maar het is wel zo dat dit vakantieland stukje bij beetje terrein wint en mensen die hier de vakantie eens hebben doorgebracht keren dikwijls terug. Dat komt enerzijds omdat het Reuzengebergte een relatief goedkope regio is om te verblijven als toerist. Anderzijds is het gewoon zo dat er in de omgeving van Vidochov veel te zien en te doen is. In het zomerseizoen hebt u de keuze uit verschillende natuurparken. Het Nationale Park Krkonose is een geweldige locatie om te genieten van het buitenleven van Tsjechië. In de wintermaanden hebt u de keuze uit verschillende skigebieden. Doe de stad Nova Paka eens aan met zijn leuke winkeltjes en goede restaurants waar u voor weinig geld heerlijk kunt eten. Vanaf Vidochov is deze plaats per auto binnen tien minuten te bereiken. Maar ook een dagje Praag behoort tot de mogelijkheden en tijdens de vakantie in het Reuzengebergte moet u dan ook een mini-stedentrip maken naar één van Europa’s mooiste steden.
Verblijf tijdens uw vakantie in Tsjechië in een particulier vakantiehuis bij het dorp Vidochov en ontdek het veelzijdige karakter van deze regio.

Plaatsnaam

Vidochov

Aantal inwoners

circa 500