Belek

Belek

Plaats in Turkije

Belek is een stad aan de Turkse Rivièra welke de thuisbasis is van enkele duizenden Turken en minsten zo veel buitenlanders uit West-Europa die hier al dan niet deels resideren in hun tweede woning.
Belek is een populaire badplaats in Turkije met fraaie stranden en daarnaast staat het ook bekend om zijn fraaie golfbanen. De faciliteiten zijn toegespitst op toeristen en alles wat u zoekt in te vinden in de stad zelf. Het winkelaanbod is gericht op vakantiegangers en ook zijn er vele eetgelegenheden te vinden en dan uiteraard met name aan zee.
Huur je een vakantiehuis in Belek dan kun je genieten van de gastvrijheid van de Turken, de fraaie kustlijn langs de Middellandse Zee en een hoog voorzieningenniveau.


Toerisme

Als je af wilt reizen richting je recreatiewoning in Belek dan kun je het beste een vliegticket kopen met de bestemming het vliegveld bij Antalya. Van daaruit kun je met het openbaar vervoer of huurauto het laatste stukje van de reis aanvaarden.
Aangekomen in Belek ontdek je al snel dat met hier heeft ingezet op hoogwaardig toerisme. Dan kenmerkt zich door de vele winkels die in het duurdere segment zitten. De luxe restaurants die in een trendy setting hun voortreffelijke eten serveren. Het bruisende uitgaansleven en last but not least de prachtige en goed onderhouden golfcourses.
Het huuraanbod van vakantiewoning in is Belek dan ook breed te noemen. Van een appartement direct aan zee tot een luxe villa met eigen zwembad een stukje landinwaarts. Het is allemaal mogelijk!
Vanuit Belek zijn er ook talloze mogelijkheden om dagtrips te maken naar onder andere watervallen, historische opgravingen en waterparken. Met recht een goede vakantiebestemming aan de Turkse Rivièra!

Plaatsnaam

Belek

Aantal inwoners

circa 8.500