Turkse Rivièra

Turkse Rivièra

Regio in Turkije

Zelf graag uw eigen vakantiehuisje aan de Turkse Riviéra huren. Dit is mogelijk op onze website. Het aanbod is afkomstig van zowel particulieren als mede zakelijke partijen. Een groot deel van de vakantiewoningen deze Turkse regio kunt u desgewenst zelf online op onze website boeken.

De Turkse Riviéra een unieke regio en een prachtig vakantieland

Turkije is een land wat zich meer en meer opwerpt als een regio waar diverse landgenoten een korte of lang vakantie doorbrengen. Waarom is dit land toch zo populair bij vakantiegangers. Het klimaat speelt natuurlijk een belangrijke rol, vooral de zonaanbidders vinden Turkije een heerlijk land omdat ze verzekerd zijn van vele zonuren per dag. Veel van deze toeristen gaan voor de Turkse Riviéra want hier liggen prachtige zandstranden.  Toch komen er ook steeds meer mensen achter dat dit deel van Turkije veel meer te bieden heeft dan een fijn klimaat.
Turkije betekent ook gastvrije mensen, heerlijk eten en niet vergeten de nodige cultuur. Waarom daarom eens niet een vakantie doorbrengen in een bungalow aan de Turkse kust.

Huur een vakantiehuis a/d Turkse Riviéra voor een geslaagde vakantie
Voordat u overgaat tot het huren van een vakantiebungalow in Turkije doet u er slim aan eerst te kijken welke vakantieregio u het meest aanspreekt. Als u besloten heeft dat het een vakantie moet worden aan de kust kunt u behalve deze regio ook nog gaan voor de Egeïsche kust. Maar als u er toch voor kiest een appartement of huisje te huren op een vakantiepark aan de Turkse Riviéra is het verstandig om van te voren na te denken naar wat voor soort accommodatie uw voorkeur uit gaat. Aan de kust van Turkije kunt u bijvoorbeeld uw vakantie doorbrengen in een fantastisch luxe resort en hier één van de prachtige vakantiehuisjes betrekken. Maar als u liever voor veel privacy gaat dan ik het wellicht leuker om een vakantievilla te huren met eigen zwembad aan het strand van de Turkse Riviéra.

Een cultuurvakantie doorbrengen in Turkije
Als u op vakantie gaat in dit prachtige land en meer wilt zien dan alleen een zwembad of een prachtig zandstrand, is het goed te weten dat aan de Turkse Riviéra ook genoeg cultuur te bewonderen is.
Een echte aanrader is dan ook om een bezoek te brengen aan de stad Antalya. Als toerist kunt u hier prima winkelen en lekker uit eten gaan maar ook het aanbod van musea en cultuurhistorische objecten is hier meer dan voldoende. Vooral het oude stadscentrum van Antalya moet u tijdens uw vakantie in Turkije aandoen. Tenminste als u een vakantiewoning huurt aan de Turkse Riviéra. Bezoek trouwens ook eens een lokaal dorpje in het binnenland van deze regio. En ontdek de typerende gastvrijheid van de bewoners van dit deel van Turkije. Deze regio biedt u op zeker meer dan voldoende vakantievertier tijdens uw verblijf in dit imponerende land.

Gezinsvakantie doorbrengen aan de Turkse Riviéra
Een prima idee. Als u een huisje of appartement huurt op een vakantiepark dicht aan de Turkse kust zullen uw kinderen de tijd van hun leven hebben. Behalve de prachtige zandstranden van waaruit u zo de Middellandse Zee inloopt voor een verkwikkende duik zullen ze misschien nog wel meer idolaat zijn van het prachtige zwembad op het vakantieresort in de Turkse Riviéra regio. Op de grotere vakantieparken in dit deel van Turkije is voor uw kroost erg veel te beleven. Ze hebben de hele dag door het nodige entertainment te bieden. Zo kunt zelf ook genieten van een prachtige vakantie in dit schitterende oude land.


Toerisme

Provincie

Turkse Rivièra

Oppervlakte

nb

Aantal inwoners

nb

Hoofdstad

nvt