Online vakantiehuis boeken in de lift

Geplaatst op 28-11-2019 in Over Recreatiewoning.nl

Vanachter je telefoon, tablet op laptop een vakantiewoning reserveren

Het internet heeft een grote invloed op het dagelijkse leven van de mensen en het is dan ook zo dat een steeds groter deel van de detailhandel via het digitale net verloopt.
Ook op het gebied van vakantiehuizen is dit zo, hier is de laatste jaren een stijgende tendens zichtbaar wat betreft het online huren van een vakantiewoning.

Is het verstandig om via het internet een vakantiehuis te reserveren ?

Wellicht heeft u de afgelopen tijd wel eens een artikel in de krant gelezen over verhuurorganisaties die mensen die een vakantiehuis op hun website hebben geboekt in de kou hebben laten staan. Met andere woorden: klant boekt een accommodatie en betaald online maar er vindt geen levering plaats. Oplichterij dus en hoewel deze partijen steeds beter in kaart worden gebracht en in de meeste gevallen zo weer van het internet verdwijnen is het helaas nog steeds zo dat er tal van vakantiegangers gedupeerd worden door deze onrechtmatige manier van werken.
Verstandig is het dan ook om onderzoek te doen naar een verhuurorganisatie op het internet, dus plaats geen boeking voor enige research te plegen. Via een zoekmachine kun je binnen een paar minuten al veel te weten komen, dit wil zeggen als de online verhuurorganisatie slecht bekend staat, zijn er vast wel klachten van de gewezen huurders te vinden. Het aanbod van particuliere vakantiehuizen is zeer breed en wordt via verschillende kanalen en op diverse manieren aangeboden. Enige research kan dus geen kwaad.

Bij Recreatiewoning.nl een vakantiehuis online boeken, kan dat ?

Het aanbod van vakantiehuizen die op onze website staan zijn van twee partijen afkomstig. Enerzijds is dit de particulier die als kleine zelfstandige zelf zijn vakantiewoning verhuurd en deze aanbied via een portaal als het onze. Bezoekers op Recreatiewoning.nl die interesse hebben in een vakantiewoning kunnen rechtstreeks contact opnemen met de desbetreffende eigenaar. Een huisje huren wordt zo gemakkelijk!
Anderzijds bieden er ook enkele verhuurorganisaties hun aanbod vakantiewoningen aan via Recreatiewoning.nl. Door het specifieke karakter van onze website weten zij dat ze op onze site gerichte bezoekers krijgen die op zoek zijn naar een leuk vakantiehuisje.
Het aanbod van de verhuurbedrijven kun je wel online boeken via Recreatiewoning.nl, maar deze partijen staan goed bekend en hebben een lange geschiedenis in de reissector. Voordat wij een overeenkomst aangaan met een verhuurorganisatie doen wij eerst wel de nodige research. Verhuurprijzen van de accommodaties die deze partijen aanbieden hebben hetzelfde prijsniveau als op de eigen website, Recreatiewoning.nl is wat dat betreft gewoonweg een extra afzetkanaal.

Wat voor soort vakantiewoningen staan er op onze website ?

Recreatiewoning.nl streeft ernaar om een breed en divers aanbod van recreatiewoningen in de huursector op de website te hebben. Voordat wij met een verhuurorganisatie een samenwerking aangaan, verwittigen wij ons naast de betrouwbaarheid en “track record” van deze partij, ook in het aanbod.
We kijken wat dat betreft niet naar de goedkoopste aanbiedingen maar meer naar het unieke karakter van de diverse vakantieaccommodaties die zij aanbieden. In onze opinie moet vakantie een ervaring zijn en is het belangrijk om terug te komen met een “feel good” gevoel.
Om het maar bondig samen te vatten wat betreft het reserveren van een vakantiewoning: kwaliteit boven kwantiteit !

Wij wensen u veel succes met uw (online) zoektocht naar een leuke accommodatie voor uw komende vakantie.

Niet op huizenjacht maar naar het strand

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

Hypotheek voor uw 2de huis in het buitenland

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

0 reacties

Reactie plaatsen