Een vakantiehuis aan het water bij Terherne

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Zoek je een leuk vakantiehuisje om te huren aan de Friese wateren? Check dan het recreatieaanbod in Terherne eens!

Friesland is een provincie die bij veel mensen associaties oproept als je het hebt over een vakantie aan het water. Veel plaatsen zijn gelegen aan de zee of een meer. Als je kiest voor het huren van een vakantiehuis in Terherne is het zo dat je ervoor kunt kiezen een boot mee te nemen.
Als je verblijft op waterpark Oan ‘e Poel kun je het vaartuig in de directe nabijheid van je vakantiewoning afmeren. Dit prachtige en kleinschalige recreatiepark is te vinden aan het rand van het dorp Terherne en is in feite gesitueerd op een klein schiereiland. Een unieke locatie in Friesland om de vakantie door te brengen.  Als waterrecreant kun je eigenlijk geen betere plek wensen dan dit vakantiepark in het Friese haagje. Het is de ideale plek om met zijn tweeën, het gezin of een vriendengroep er eens even heerlijk tussenuit te zijn. Het natuurschoon en de elementen zorgen ervoor dat je een ontspannen vakantie in Terherne kunt gaan doorbrengen.

Een vakantiewoning huren aan het water op recreatiepark Oan ‘e Poel

Het leuke aan Terherne is dat deze plaats is opgebouwd tussen de waterwegen en als het ware is gesitueerd tussen de natuurlijke begrenzingen van de natuur. Dit maakt het dat de luxe vakantievilla’s van waterpark Oan ‘e Poel zo zijn gelegen dat ze maximaal gericht zijn op de omliggende wateren van Friesland. Als u voornemens bent om een vakantiehuis op dit park in Terherne te boeken dan wilt u natuurlijk graag weten wat u hier kunt verwachten. Dit is simpel te omschrijven want de kracht van Oan ‘e Poel is luxe en ruime accommodaties (met prima bedden een luxe keuken en een gezellige living met veel lichtinval) welke gelegen zijn aan het water van de Terhernster Puollen. Als u een boot heeft meegenomen (of ter plekke heeft gehuurd) kunt u van hieraf heel eenvoudig het Sneekermeer bereiken. Vanaf dit Friese meer zijn er via binnenwateren weer diverse ander plekken in Friesland te bereiken. Het vakantiepark zelf heeft verder eigenlijk geen noemenswaardige faciliteiten te bieden. Het is gewoon een plek om helemaal tot rust te komen en tegelijkertijd te genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft. Op het Friese land en de prachtige meren rondom Terherne.

De buitenmens is op zijn plek in een accommodatie te Terherne

De natuur van Friesland is uniek in Nederland. Deze provincie heeft zijn geheel eigen identiteit en dat komt niet alleen naar voren in de tradities en het dialect. Ook de natuurlijke infrastructuur van deze regio met de combinatie tussen het vaste land en de waterpartijen bestaande uit kanalen, meren en rivieren en andersoortige waterwegen zorgen voor een stukje herkenning.
Wil je dit optimaal ervaren dan is het huren van een recreatiewoning op waterpark Oan ‘e Poel zeker aan te raden. Bij mooi weer kun je een sloep huren en vaar je via het Terhornstermeer zo  door naar het Sneekermeer. Maar ook kun je de ander kant opvaren en via he Kruiswater en Meinesleat eenvoudig de plaats Akkrum bereiken. De historische stad Sneek is trouwens ook een echte aanrader. Maar een dagje varen over de Friese Wateren hoeft niet perse een vaste bestemming te hebben. Je kunt zelf een leuke tocht samenstellen en zo ontspannen een dagje genieten van dit diverse merengebied. Veel mensen zijn verknocht aan deze streek en zijn na het doorbrengen van een aantal vakanties dan ook overgegaan tot de aankoop van een tweede huis in Terherne.
Als u zelf eenmaal een verbleven heeft op een recreatiepark in dit dorp zult u begrijpen waarom dit gebied in de provincie Friesland zo populair is.

Recreatiewoning.nl nu SSL-gecertificeerd

Geplaatst op 28-11-2019 in Over Recreatiewoning.nl

Het Robiniapark in Hongarije is een aanrader

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen