Als 2de woning makelaar uw doelgroep vinden

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

Ook als makelaar in de tweede woningmarkt actief? Herken uw doelgroep om succes te hebben!

Wellicht bent u ook actief als (al dan niet gedeeltelijk)  makelaar in de tweede huizen branche en merkt u ook dat het door de economische tegenwind niet altijd even makkelijk is om op maandbasis uw aantal verkopen te halen.
De vastgoedmarkt heeft het al tijden moeilijk en voor de verkoop van tweede woningen geldt dat evenzeer. Het is dus verstandig om uw kosten te reduceren, maar desondanks dat is het natuurlijk wel erg belangrijk dat uw doelgroep u nog steeds moet weten te vinden.
Gericht adverteren met een beperkt budget lijkt dan ook de beste oplossing. Recreatiewoning.nl kan u een platform aanbieden waar u voor een laag tarief op een unieke manier uw 2de huizen kunt aanbieden. In dit artikel krijgt u een nadere uiteenzetting.

Recreatiewoning.nl heeft de doelgroep die u zoekt

Onze website is reeds een aantal jaren in de lucht en heeft wat betreft bezoekers een gestage groei doorgemaakt. Door de term “recreatiewoning” weten mensen die onze website bezoeken gelijk wat ze gaan aantreffen. Het zijn dan ook voornamelijk gerichte bezoekers die wij binnenkrijgen.
U als verkopend makelaar van vakantiehuizen kunt hier uw voordeel mee doen en uw tweede huizen bestand bij ons in de virtuele etalage plaatsen. Hiervoor hebben wij de zogenaamde makelaarsmodule bedacht, maar hierover zo meer.
Het verkoopaanbod op de website van Recreatiewoning.nl strekt zich uit over diverse landen. Het grootste aanbod van de adverteerders is te vinden in Nederland, maar ook landen als Italië, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje zijn prima vertegenwoordigt in de verkopersectie van onze site. Zelfs buiten Europa worden er objecten aangeboden door veelal Nederlandstalige adverteerders.

De makelaarsmodule van Recreatiewoning.nl

Wij hebben twee soorten adverteerders die op de website van Recreatiewoning.nl tweede woningen te koop aanbieden. Enerzijds is dit de particulier die zijn vakantieaccommodatie bij ons in de verkoop zet. Anderzijds is dit een zakelijke partij zoals een ontwikkelaar, eigenaar van een vakantiepark en met name de tweede woning makelaar.
Voor deze zakelijke partijen hebben wij een nieuwe manier van adverteren bedacht, deze hebben we de naam makelaarsmodule meegegeven. Insteek was dat het voor een zakelijke adverteerder die veelal tientallen objecten in de verkoop heeft mogelijk moet zijn om desgewenst zijn hele aanbod tegen een laag adverteertarief op de website van Recreatiewoning.nl te plaatsen.
Maar nog belangrijker is het natuurlijk om een gericht koperspubliek te vinden, door de makelaarsmodule in het leven te roepen hebben wij getracht dit te combineren.

Wat is de werking van de makelaarsmodule van Recreatiewoning.nl

Deze nieuwe manier van zakelijk adverteren werkt via een zogenaamd credits systeem. Dit wil zeggen dat u door middel van het inkopen van credits uw aanbod kunt plaatsen via onze makelaarsmodule op onze website. De credits worden bijgeschreven in uw persoonlijke account. Op het moment dat u een contactformulier van een potentiële koper krijgt toegezonden wordt en één credit afgeschreven in uw eigen account.
Grote voordeel voor u is dat er pas een contactformulier kan worden verzonden nadat de geïnteresseerd de nodige persoonlijke informatie in het formulier heeft geplaatst. De vaste gegevens die deze minimaal moet invullen is:
 naam, adres, postcode en woonplaats. Maar ook e-mail adres en telefoonnummer zijn verplichte velden. Het enige optionele veld is “opmerkingen” hier kan de aanvrager specifieke vragen stellen over het desbetreffende tweede huis.
Doordat er veelal verplichtte velden zijn verwerkt in het aanvraagformulier maakt het dat hierbij de lat hoger komt te liggen, grote voordeel hiervan is dat de kans op een kwalitatieve hoogstaande lead aanmerkelijk hoger komt te liggen.

Meer informatie over deze manier van adverteren
Dat kan natuurlijk altijd, makelaars die meer willen weten wat de mogelijkheden en kosten zijn om hun 2de huizenaanbod (al dan niet gedeeltelijk) op onze website te plaatsen kunnen kijken onder de rubriek “adverteren” hier treft u o.a. informatie aan over de makelaarsmodule.
Als u naar aanleiding van dit schrijven nog vragen heeft kunt u natuurlijk ten aller tijde contact met ons opnemen.

Op vakantie naar het Meer van Lugano

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Spaanse woning (ver)huren & goed verzekeren

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

0 reacties

Reactie plaatsen