Verblijven op een vakantiepark in Tynaarlo

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Vakantie in Drenthe? Wel eens aan Tynaarlo gedacht?

Wie een huisje wil huren op een rustige plek in de provincie Drenthe maar tegelijkertijd wel wil verblijven in een luxe accommodatie en de beschikking wil hebben over talloze faciliteiten doet er goed aan eens meer informatie in te winnen over het huren van een recreatiewoning op Villapark Ankeveen in Tynaarlo.
U verblijft dan midden in natuurpark de Drentse Aa en vanuit uw vakantiewoning staat u direct in de Drentse natuur. Het fietspadennetwerk is imponerend en een aanrader is dan ook om uw fiets mee te nemen en mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u er altijd één huren op het vakantiepark zelf.
Genieten van natuurschoon en de comfort van de accommodaties op het park lopen hand in hand en zullen ertoe bijdragen dat u een geslaagde vakantie in Drenthe zult hebben. Ook u zult de schoonheid van Noord-Nederland ondervinden, dat wil zeggen als u kiest voor een in Tynaarlo.

De diverse faciliteiten van Villapark Ankeveen in Drenthe

Voordat u daadwerkelijk een luxe vakantiewoning in Tynaarlo gaat boeken wilt u natuurlijk wel eerst graag weten wat voor voorzieningen recreatiepark Ankeveen heeft.
Populair in de zomermaanden is het meer welke op het villapark zelf te vinden is. Allerlei soorten van waterrecreatie zijn hier te beoefenen. Ook kan er gevist worden, dus als u visliefhebber bent is het aan te raden de hengel mee te nemen. Er kan ook gezwommen worden in deze recreatieplas en is het hier te koud voor dan kunnen gasten van Villapark Ankeveen gratis terecht in het subtropische zwembad van Zuidlaren.
Wilt u sportief bezig zijn tijdens de vakantie in het Drentse Tynaarlo dan is het goed te weten dat het vakantiepark de beschikking heeft over voetbal-, badminton- en volleybalveld. Ook is er een leuke midgetgolfbaan te vinden op het park zelf.
Voor kinderen zijn er ook prima voorzieningen waaronder diverse speeltuinen, een indoor speelparadijs en voor de allerkleinsten een kids club.
Tijdens uw vakantie op Villapark Ankeveen een keer geen zin om te koken? Geen probleem er is onder andere een snackbar, pizzeria, pannenkoekrestaurant en gezellig eetcafé te vinden.
Wat ook veel mensen zal aanspreken is dat u in uw vakantiewoning te Tynaarlo de beschikking heeft over gratis WiFi.

De omgeving van het vakantiepark in Tynaarlo is ook de moeite waard

Een geslaagde vakantie is over het algemeen van meerdere facetten afhankelijk. Natuurlijk moet het recreatiepark waar u uw accommodatie heeft gehuurd voldoen aan uw wensen. Maar de omgeving van het park is natuurlijk voor veel mensen minstens zo belangrijk.
Als u een vakantievilla huurt op vakantiepark Ankeveen dan zult u spoedig bemerken dat u verblijft in een prachtig stukje Drenthe. Het Nationale Park de Drentse Aa is natuurlijk een prachtlocatie om te verblijven en wat is er leuker dan het maken van een dagelijkse wandeling in de natuur die in feite aan uw voordeur begint. Fietsliefhebbers zullen verrukt zijn over de prachtige fietsroutes die hier te vinden zijn.
Wat ook erg leuk is om een wandeling tussen de toppen van bomen te maken. Dat kan via het bewandelen van het Boomkroonpad welke te vinden is bij de boswachterij Gieten-Borger.
Wilt u een dagje uit met het hele gezin dan is Sprookjeshof in Zuidlaren toch wel een aanrader. Dit is een speeltuin, kinderboerderij en sprookjeshof ineen. Ook Dierenpark Emmen is trouwens prima bereikbaar vanaf Villapark Ankeveen en door haar ligging kunt u meteen het gezellige winkelcentrum van deze plaats ook aandoen.
Kortom huur eens een vakantiewoning op dit leuke recreatiepark in Tynaarlo en ontdek het echte Drenthe.

Als Belg uw tweede huis in Nederland verkopen

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

Wat is nou precies een stuga ?

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

0 reacties

Reactie plaatsen