Ook als makelaar extra informatie geven ?

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

Zaken delen over de recreatieve vastgoedsector? Schrijf erover op dit blog!

Recreatiewoning.nl is op zoek naar Nederlandstalige makelaars welke werkzaam zijn in het buitenland. Graag zouden wij deze aan ons binden als redactioneel auteur.
Op deze manier kunt u websitebezoekers aanvullende informatie geven die een koop vakantiehuis overwegen.

Bent u als makelaar in het buitenland actief en wil u hierover schrijven

Een auteur kan redactionele artikelen plaatsen door een eigen account, via deze eigen inlogmodule kan er rechtsreeks op Recreatiewoning.nl een artikel worden geplaatst onder de rubriek “achtergrond”.
Dus als u als makelaar actief bent op de (tweede) huizenmarkt in het buitenland en het u leuk lijkt om zo nu en dan een zelfgeschreven artikel te plaatsen op de site, dan verneem ik dit graag van u.
Populaire landen voor een 2de huis zijn landen als Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. Maar dit wil niet zeggen dat u werkzaam moet zijn in één van deze landen. Als u recreatiewoningen verkoopt in een minder bekend vakantieland dan is dit ook prima. En dit geldt uiteraard ook voor de landen buiten Europa. Door de betere infrastructuur is het zo dat steeds meer mensen tegenwoordig ook een vakantiehuis op een ander continent willen aanschaffen. Dus laat u absoluut niet weerhouden als u actief bent in tweede woningmarkt waar momenteel nog niet veel Nederlanders kopen.

Waar kunt u over schrijven als redactioneel auteur

Als u een artikel wilt schrijven voor Recreatiewoning.nl dan is goed eerst na te gaan wat voor informatie vooral zoekt. Dit is een vrij breed gebied. U zou kunnen schrijven over typische gebruiken die in het land waar u werkt normaal zijn en welke belangrijk zijn om voor een vakantieganger of potentiële toekomstig 2e huis eigenaar op de hoogte te zijn.
Andere nuttige informatie is natuurlijk de verschillende facetten van het koopproces van een vakantiewoning in het desbetreffende land. Wat komt er bij kijken, waar moet men op letten, hoe komt een koop tot stand. Kan er een financiering worden afgesloten in het land waar men wil kopen, enzovoort.
Er is talloze interessante achtergrond informatie waar u een informatief artikel over kunt schrijven.

Waar mag u niet over schrijven

De informatievoorziening aan de bezoekers van Recreatiewoning.nl staat voorop. De gegeven info moet inhoudelijk zijn en absolute meerwaarde hebben voor de mensen die onze website bezoeken.
Het is dus niet de bedoeling om er een soort van reclameboodschap van te maken, waarin het huizenaanbod wordt gepresenteerd of het eigen makelaarskantoor op een voetstuk wordt geplaatst. Recreatiewoning.nl mag dus niet worden gezien als een platform om goedkoop reclame te maken voor het eigen bedrijf.

Wat is de meerwaarde voor u als auteur, een artikel schrijven kost immers tijd

Hoewel de geschreven artikelen duidelijke toegevoegde waarde moeten hebben voor onze websitebezoekers is het niet zo dat u er niets voor terugkrijgt.
Als u besluit redactioneel auteur te worden voor Recreatiewoning.nl dan maken wij een persoonlijke account aan. Hierin worden een aantal vaste gegevens verwerkt, u moet dan denken aan de foto en functie van de desbetreffende auteur, maar ook de bedrijfsnaam wordt in het account verwerkt. Bij elk nieuw door u geschreven artikel verschijnen deze vaste gegevens en geven op deze manier toch een stukje extra exposure.
Daarnaast is het ook zo dat lezers van het artikel via het reactieformulier een vraag kunnen stellen aan de desbetreffende auteur. Dit artikel wordt rechtstreeks doorgezonden naar uw mailbox. U bent hierdoor in de gelegenheid om te reageren op de vraag en op deze manier kunt u wellicht een toekomstige klant aan u binden.
Verder kunnen lezers ook via social media het artikel doorzenden naar hun contacten en wordt het artikel door veel meer mensen gelezen dan alleen de bezoekers van Recreatiewoning.nl.

Lijkt het u interessant om redactioneel auteur te worden voor Recreatiewoning.nl

Ik verneem dit dan graag van u en zou het leuk vinden als u contact wilt opnemen. Dit kan natuurlijk ook als naar aanleiding van dit schrijven nog vragen heeft.
Mailen kan natuurlijk; service@recreatiewoning.nl

Ik hoop ook u binnenkort te mogen begroeten als nieuwe schrijver van onze achtergrondrubriek.

Op vakantie in Ribe, regio Zuid-Jutland

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Costa Rica vakantieland, schijnt daar de zon?

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

0 reacties

Reactie plaatsen