Ardèche: breng de vakantie door in Salavas

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

De Ardèche is een ideale plek in Frankrijk voor doorbrengen van een droomvakantie met familie en vrienden. Verken Salavas eens tijdens je verblijf!

De Ardèche te Frankrijk is een prachtige regio waar je het hele jaar door kunt genieten van al het moois wat dit land te bieden heeft. Als u erover denkt om op deze locatie de vakantie door te brengen dan is vakantiepark Le Domaine des Hauts de Salavas een prima plek om een leuke accommodatie te boeken. Vooral als u kinderen heeft is deze plek een topbestemming in de Ardèche. Dus boek een vakantiewoning in Salaves en ervaar wat deze streek zo uniek maakt.
Deze Franse regio is prima bereikbaar met eigen vervoer en dit maakt het dat jaarlijks vele duizenden Nederlanders en Belgen afreizen naar naar het zuiden. De Ardèche is een prima autovakantie bestemming. En als u een vakantiewoning huurt op Le Domaine des Hauts de Salavas zult u dit zelf kunnen ervaren. Dus ontdek eens een heerlijk stukje Frankrijk en reis deze zomer af naar de Ardèche.

Recreatiepark “Le Domaine des Hauts de Salavas”

Een bungalowpark kiezen is natuurlijk iets wat u met de grootste zorg doet. Niet alleen de faciliteiten op het park moeten aansluiten bij uw behoeften. Ook de accommodatie moet met uw persoonlijke wensen overeenkomen. Ook niet geheel onbelangrijk is de ligging van het park. U wilt de regio verkennen en u heeft natuurlijk ook uw voorkeur voor een bepaald gebied.
Als u in de Ardèche de vakantie wilt doorbrengen met het hele gezin dan is vakantiepark Le Domaine des Hauts de Salavas een uitstekende suggestie. Hier treft u diverse voorzieningen die het voor u en uw gezin leuk maken om juist hier de vakantie door te brengen. Het heeft onder andere twee zwembaden, met voorzieningen voor kinderen. Er is een kleine supermarkt op het vakantiepark in Salavas te vinden, maar ook een wasserette wat natuurlijk altijd makkelijk is tijdens de vakantie. De vakantiewoningen op Le Domaine des Hauts de Salaves zijn gemiddeld wat betreft grootte. Wel zijn ze gezellig ingericht en zijn ze goed onderhouden en schoon. Alles bij elkaar kun je stellen dat dit een prima vakantiepark is met leuke huisjes en appartementen, gesitueerd in een prachtige setting.

Wat is er te zien en te doen rondom het dorp Salaves

Als u de vakantie wilt gaan doorbrengen dan wilt u natuurlijk voordat u een accommodatie online gaat boeken graag weten wat er allemaal in dit deel van Frankrijk te beleven is. En natuurlijk in het bijzonder, wat is er te doen rondom het plaatsje Salavas.  Maar het aanbod van vakantiewoningen in de Ardèche is ook in andere delen van deze regio prima voor elkaar. Wat betreft termen als prijs en kwaliteit kun je rustig stellen dat deze in dit deel van Frankrijk optimaal in verhouding staan. Dit maakt het natuurlijk alleen maar interessanter om juist hier de vakantie door te brengen.
Het bekendste landmark van de Franse Ardèche is de natuurlijke boog Vallon pont d’Arc. Hier kun je bovendien heerlijk recreëren aan de rivier die onder de boog doorstroomt.
Je kunt ervoor kiezen om een dagje te zonnen, maar de rivier leent zich ook uitstekend voor meer actieve vormen van de vakantie doorbrengen. Rafting is bijvoorbeeld iets wat je hier prima kunt beoefenen.
De heuvelachtige landschappen van de Ardèche zijn sowieso uitermate geschikt om op een actieve manier te bedwingen. Huur eens een fiets bij uw vakantiepark in Salavas en geniet in uw eigen tempo van dit mooie stukje Frankrijk. Maar ook wandelroutes zijn er in overvloed te vinden. Te voet zie je pas goed hoe mooi deze Franse streek is.
In de omgeving zijn er diverse leuke en authentieke dorpjes te vinden.

Bestemming: Hauteluce in de Noord Alpen

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Op zoek naar een romantisch vakantiehuis ?

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

0 reacties

Reactie plaatsen