Bestemming: Hauteluce in de Noord Alpen

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Wanden en fietsen op grote hoogten. Boek een vakantiehuis in Hauteluce en ontdek de Franse Alpen

Het buitenleven staat centraal tijdens een vakantie in Hauteluce. In dit deel van de Noord Alpen te Frankrijk is het vooral de omgeving welke imponerend is en het is dan ook meer dan terecht dat de prachtige natuur op de eerste plaatst komt.
Als u een appartement huurt in Residentie Les Embrunes, dan zit u op een toplocatie in Hauteluce, u kunt als ware de natuur inlopen. In de wintermaanden is dit bovendien een prima wintersportplaats en de skiliften zijn dan ook op loopafstand van het vakantiepark.
Vanuit ons eigen Nederland is dit deel van Frankrijk prima bereikbaar en de vakantie doorbrengen in de Noord Alpen is iets wat het hele jaar aantrekkelijk kan zijn. Een vakantiewoning huren op Residentie Les Embrunes is dan ook een prima eerste stap voor uw verblijf in dit prachtige Alpengebied.

Informatie over Residentie Les Embrunes

Wie een vakantiepark met “toeters en bellen” verwacht als ze een accommodatie hebben geboekt op Residentie Les Embrunes komt bedrogen uit. Het is niet het park wat de vakantie maakt maar de omgeving. Er zijn wel voorzieningen als een eetgelegenheid en een speelhal voor de kinderen. In het dorp zelf kunt u alles vinden wat u nodig hebt.
Toch is Residentie Les Embrunes een geweldige plek voor een gezinsvakantie. Huur een ruim appartement op dit recreatiepark en ervaar de verassende mogelijkheden. Vooral in de wintermaanden is dit een toplocatie. De skipistes zijn in de directe omgeving en u kunt per voet richting het skigebied. Leuk is ook de skischool, hier kunnen uw kinderen les nemen, maar u kunt er natuurlijk zelf ook uw techniek bijspijkeren tijdens de vakantie in de Noord Alpen. Hauteluce is wat dat betreft een prima plek, dus kom naar deze regio in Frankrijk en ervaar de combinatie van ingrediënten die uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken.

Waarom voor Hauteluce als verblijfsplaats

Dat is een goede vraag ! Waarom juist deze plek kiezen, want het aanbod van vakantiewoningen in de Noord Alpen is natuurlijk erg breed en uiteraard zijn er meerdere goede gebieden welke excellent zijn als vakantiebestemming in dit deel van Frankrijk.
Toch is het dorp Hauteluce een perfecte plek als je een rustige uitvalsbasis zoekt en van daaruit er op uit wel trekken. Als dat is wat je zoekt dan is het huren van een vakantiehuisje op Residentie Les Embrunes een prima suggestie. De prachtige omgeving voorziet erin dat je zowel in de zomer- als wintermaanden een prima vakantie zult gaan beleven. In de zomer kun je hier bijvoorbeeld prima hiken en fietsen, in de wintermaanden is Hauteluce een prima winterport bestemming.
Dit deel van de Franse Noord Alpen is het hele jaar door erg leuk!

Ontdek het vakantiepark in Ediger-Eller

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Ardèche: breng de vakantie door in Salavas

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen