Ardennen: breng de vakantie door in Gedinne

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

De Belgische Ardennen verkennen? Huur een huisje in Gedinne!

België blijft een heerlijke bestemming welke garant staat lekker een paar dagen ertussenuit. Vooral de Ardennen zijn erg populair en dit is niet zomaar, want behalve dat het prima bereikbaar is heeft deze regio veel te bieden. Vooral het natuurschoon is kenmerkend voor de streek.
Vanaf vakantiepark Vencimont kunt u er direct op uit trekken, dit rustig gelegen park is vooral populair bij mensen die er dagelijks op uit trekken. Het kan dus dienen als een prima uitvalsbasis tijdens uw vakantie in België. Het bungalowpark is gelegen in de plaats Gedinne, trek van hieruit de gehele Ardennen door en overtuig uzelf; dit is een prachtig stukje België.

Waarom een huisje huren op vakantiepark Vencimont

Deze vraag is toch wel eenvoudig te beantwoorden., het draait vooral om de omgeving. Het recreatiepark in Gedinne is er geen één met toeters en bellen. Het is de natuur welke centraal staat. Op het park zijn wel faciliteiten, zo is er voor de kinderen een speeltuin te vinden en ook sportfaciliteiten zijn aanwezig en maakt vakantiepark Vencimont toch geschikt voor het gezin. Ook huisdieren zijn toegestaan. Voor hapje en drankje moet u het buiten het bungalowpark zoeken. Nu zijn er gelukkig in de directe omgeving van Gedinne welk leuke restaurants te vinden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in uw vakantiewoning in Vencimont zelf te gaan koken.
Het recreatiepark kun je het beste omschrijven als een goede uitvalsbasis in de Belgische Ardennen. Voor de actieve vakantieganger is het een prima plek in dit deel van België.

Waarom de vakantie doorbrengen in Gedinne

Alleen de ligging in de Ardennen zal voor menigeen genoeg reden zijn om een vakantiebungalow te huren in of rondom Gedinne. De plaats ligt in de provincie Namen en dicht tegen de Franse grens aan.
Een dagje Frankrijk mag dan ook niet ontbreken tijdens uw verblijf op vakantiepark Vencimont.
In de regio rondom Gedinne zijn diverse leuke dorpjes en kleine stadjes te vinden. Ook de diverse natuurparken die u vanaf uw vakantiepark kunt aandoen zijn prima bereikbaar. Vanaf de door u gehuurde bungalow wandelt of fiets u als het ware zo het Belgische natuurschoon in.
Zelf ook eens de Ardennen ervaren? Boek een vakantiehuisje op Vencimont en geniet van het vrije leven in dit deel van België.
Natuurlijk is het aanbod van vakantiewoningen in België zeer veel breder dan alleen deze regio. Vergelijk dus eerst eens de verschillende gebieden met elkaar zodat u zelf inzichtelijk heeft in welk deel van het land u de vakantie wilt doorbrengen.

Op vakantie richting Les Orres – Zuid Alpen

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Ontdek het vakantiepark in Ediger-Eller

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen