Op vakantie richting Les Orres – Zuid Alpen

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Les Orres goede plek voor de natuurliefhebber die tijdens de vakantie de Franse bergen in wil

Wie een actieve vakantie in het buitenland wil doorbrengen kan natuurlijk de keuze maken uit vele interessante landen. Maar wel eens gedacht aan de Zuid Alpen regio van Frankrijk. Deze is per auto goed te bereiken en deze streek biedt het gehele jaar door meer dan genoeg mogelijkheden voor een sportieve vakantie.
Het prima locatie is het in Les Orres gelegen appartementencomplex Résidence Le Bois Méan, dit vakantiepark heeft een superligging en van hieruit kun je elke dag opnieuw prachtige dingen ondernemen en beleven. In de zomer kunt je hier prachtig met een te voet of met een atb fiets de bergen bedwingen. Maar Les Orres is ook een prima plek om de wintersport door te brengen.
De Zuid Alpen is een prachtige vakantieregio en wat is er nu leuker om zelf eens te ervaren wat deze Franse streek u allemaal te  bieden heeft.

De faciliteiten van  Résidence Le Bois Méan

Als u de knoop heeft doorgehakt en wilt overgaan tot het boeken van een vakantiehuis in Les Orres, is het natuurlijk goed te weten wat voor soort accommodatie het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen.
Het aanbod van vakantiehuizen in de Zuid Alpen en het moet dan ook mogelijk zijn een geschikte accommodatie te vinden.
Het vakantiepark Résidence Le Bois Méan is gunstig gelegen op loopafstand van het centrum van Les Orres. Ook de skiliften zijn vlakbij en dit zal veel wintersporters dan ook aanspreken.
Het mooie aan dit appartementencomplex is ook de welness faciliteiten welke dit park u aanbiedt. En het prachtige verwarmde binnenzwembad mag ook niet worden vergeten.
Het is trouwens ook mogelijk om direct bij Résidence Le Bois Méan uw skipassen te reserveren.
Wilt u de dag in de Franse Zuid Alpen relaxt beginnen dan kunt u via de ontbijtservice elke dag uw ochtendmaaltijd bij uw appartement laten langsbrengen.

Les Orres en zijn omgeving

Het is natuurlijk belangrijk dat u een vakantiewoning huurt op een locatie die moet aanspreken. Hoewel dit natuurlijk erg persoonlijk is, durven wij wel te stellen dat voor het overgrote deel van de vakantiegangers Les Orres een prima plek in de Zuid Alpen is. Hier kunt u op zeker een onvergetelijke vakantie doorbrengen.
Het klimaat in dit deel van Frankrijk is prima met bijna tien maanden per jaar een aantal zonuren per dag. De skigebieden van Les Orres zijn prima en hebben verschillende moeilijkheidsfactoren. Voor zowel de beginnende als ervaren skiër of snowboarder heeft dit skiregio genoeg te bieden.
Ook de spectaculaire rodelbaan van circa 1,5 kilometer lang is een must tijdens de vakantie in de Zuid Alpen.
Voor een gezinsvakantie is Résidence Le Bois Méan perfect want de skiliften zijn vlakbij en de kinderpiste zijn gelegen in het centrum.
Doe dus Les Orres eens aan voor de vakantie in de Zuid Alpen te Frankrijk.

Heerlijke vakantie nabij Gassin - Côte d’Azur

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Ardennen: breng de vakantie door in Gedinne

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen