Ontdek het vakantiepark in Ediger-Eller

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Ediger-Eller is een leuke regio om tijdens je vakantie in de Moezel een recreatiewoning te boeken

Ediger-Eller is een gebied gelegen in de Moezel regio te Duitsland. Deze regio staat bekend als een belangrijk wijngebied. Ook is dit gebied zeer populair onder toeristen.
Als u de vakantie in het verleden al eens aan de Moezel heeft doorgebracht zult u waarschijnlijk beamen dat het niet vreemd is dat veel mensen een  vakantiewoning huren in Ediger-Eller.
Het vakantiepark Cochem is een prima uitvalsbasis voor uw vakantie in dit deel van Duitsland. Het aanbod van accommodaties zijn op dit recreatiepark zeer divers. Of u nu met zijn tweeën een vakantiehuisje of met vrienden of bekenden een familiehuis wilt huren. Het kan allemaal op dit villapark in de Moezel. Dus hak snel de knoop door en reis af richting onze oosterburen, en ontdek de geheimen van deze Duitse provincie.

Wat is er te beleven op vakantiepark Cochem

Als u op dit fraaie recreatiepark de vakantie wilt doorbrengen hoeft u zich ongeacht de weersverwachting niet te vervelen. Door zijn ligging is Ediger-Eller in de Moezel prima per auto bereikbaar en neem gerust de familie mee naar dit prachtige gezinspark nabij Cochem. De faciliteiten zijn erna.
Het centrale voorzieningengebouw maakt het dat u zich hier ook in het laagseizoen goed kunt vermaken. Er is een prachtige indoor speeltuin. Er is voor de kinderen een animatie programma en ook het prachtige binnenzwembad zal bij uw kroost in de smaak vallen.
In de zomermaanden kunt u gelijk vanaf het recreatiepark Cochem de natuur intrekken. Het is dan ook makkelijk dat u op het park een fiets kunt huren.
Na een actieve vakantiedag in Ediger-Eller en omgeving niet zoveel zin om nog te koken? Geen probleem, het vakantiepark heeft de beschikking over een prima restaurant en voor de snelle trek is er ook nog een snackbar te vinden.
Op bungalowpark Ediger-Eller is een prima verblijf in feite gegarandeerd. De ruime vakantievilla’s op het park in de Moezel dragen zeker bij aan het vakantiegevoel. Dit deel van Duitsland is de moeite meer dan waard. Wanneer neemt u de proef op de som en brengt u hier zelf de vakantieperiode door.

De omgeving van Ediger-Eller verkennen tijdens de vakantie

Hoe fraai vakantiepark Cochem ook is, u wilt natuurlijk ook de Moezel regio graag ontdekken en tijdens uw vakantie is hier natuurlijk volop de kans toe.
Het dorp Ediger gelegen direct aan de rivier is het verkennen waard. Maar wilt u ook een dagje stad inplannen dan is Triër de plek om naar af te reizen. Deze historische plaats met zijn oude gebouwen en gezellige winkelstraten is een toeristische topper van formaat.
Het merendeel van de toeristen die een vakantiewoning a/d Moezel huren doen deze stad dan ook aan.
Neem de tweewieler trouwens ook mee want het heuvelachtige landschap leent zich bij uitstek voor een heerlijk dagje fietsen. Maar ook voor wandelaars is het prima toeven in de Moezel regio. Dus boek een leuke accommodatie op vakantiepark Cochem en ervaar dat op enkele uren rijden een prachtige vakantiebestemming te vinden is.

Ardennen: breng de vakantie door in Gedinne

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Bestemming: Hauteluce in de Noord Alpen

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen