De Lemeler Esch een topvakantie in Overijssel

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Vakantie doorbrengen nabij de Lemelerberg

Genieten in het oosten des lands is iets wat synoniem staat aan een stukje gemoedelijkheid en respect voor de natuur. In de regio Overijssel zijn er diverse pareltjes van vakantieparken en natuurcampings te vinden en de Lemeler Esch is hiervan een goed voorbeeld. Met haar prachtige ligging nabij de Lemelerberg is het hier prima toeven voor mensen die houden van als het moois wat ons eigen Nederland te bieden heeft. De bosrijke en licht glooiende omgeving maakt het tot een prachtig recreatiegebied voor wandelaars en fietsers.
Bekijk de arrangementen van de Lemeler Esch en kom erachter of er voor elk soort toerist wel een accommodatie te vinden is die bij hem en/of haar past. Van een fraaie standplaats op de camping, een standaard trekkershut voor de buitenmens tot een luxe bosvilla. Het is allemaal te vinden op dit diverse vakantiepark in Lemele.

met familie en vrienden de omgeving rondom de Lemeler Esch ontdekken

Als je een vakantiewoning in Lemele boekt dan kunnen we je waarschijnlijk typeren als buitenmens of op zijn minst als iemand die graag de omgeving verkent en geniet van de diversiteit aan flora en fauna die in de directe omgeving te vinden is.
Met een verblijf op de Lemeler Esch kun je eigenlijk niet op een betere plek verblijven want de omgeving van dit stukje Nederland heeft veel te bieden. Het recreatiepark is gelegen in het Vechtdal Overijssel. Deze naam is afkomstig van de rivier de Vecht die door dit gebied meandert. Ook de Lemelerberg behoort hiertoe en hier kun je prachtig wandelen door de bossen en over de heidevelden. Op een mooi zichtpunt is een horeca-uitspanning gelegen waar je genieten kunt van een natje en een droogje.
Het voorzieningenniveau is op toeristen gericht en Lemele is dan ook een prima dorp om de vakantie door te brengen met familie en/of vrienden. Welk zomerhuis te huur staat en welke niet kun je checken op de website van het park.

wat heeft vakantiepark De Lemeler Esch voor faciliteiten te bieden?

De focus van deze natuurcamping & recreatiepark in Overijssel is vooral gericht op natuurschoon. Maar dat wil niet zeggen dat er geen faciliteiten voor jong en oud aanwezig zijn!
In het zomerseizoen is het verwarmde openluchtzwembad de absolute publiekstrekker van het park. Het kinderzwembad maakt het ook erg leuk om met het gezin een vakantie op De Lemeler Esch door te brengen.
Wat veel mensen ook zal aanspreken dat er op de camping en bij de vakantiehuizen een goede internetverbinding is. Er is op het park een winkel te vinden en ook het populaire boscafé waar u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie en eventueel een lekker tussendoortje.
Dus ook als het weer eens niet meewerkt en u de dag doorbrengt op het recreatiepark zelf is het geen verloren vakantiedag. Ook de vakantiewoningen op De Lemeler Esch dragen eraan toe dat u een geweldig verblijf zult hebben in dit leuke stukje van Overijssel!

Afvalwaterverwijdering Franse vakantiehuis

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

Goede verzekering recreatiewoning essentieel

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

0 reacties

Reactie plaatsen