De leukste vakantieparken van Hoogersmilde

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Vakantie in de kop van Drenthe. Huur een huisje in Hoogersmilde

Rust en ruimte, fraai vergezichten, volop fiets- en wandelmogelijkheden en een prachtige natuur. Al die fraaie lofuitingen slaan op de provincie Drenthe. Een regio die nogal eens wordt overgeslagen als mensen zich oriënteren waar de volgende vakantie door te brengen.
Deze in het noorden van het land gelegen provincie is de moeite meer dan waard en een prima plek om de vakantie door te brengen is het dorp Hoogersmilde. Hier zijn prachtige vakantieparken te vinden met prima accommodaties tegen behapbare huurprijzen. Twee recreatieparken die wij hier willen uitlichten zijn vakantiepark Het Drentse Wold en Buitengoed de Drentse Vennen. Hier een recreatiewoning huren is goed mogelijk en de huurprijzen zijn aantrekkelijk te noemen.
Alle twee deze parken hebben hun eigen unieke voordelen maar wat overeenkomt is dat het allebei prachtige parken zijn en waar u helemaal tot rust kunt komen in één van de heerlijke vakantiehuisjes te Hoogersmilde,
Dus laat de provincie Drenthe eens in uw vakantieplannen voorkomen en leer dit unieke stukje Nederland kennen

De leukste vakantieparken van Hoogersmilde midden in het groen

Nou u bent er zeker van, de volgende vakantie zal worden doorgebracht in het Drentsche. U wilt dit deel van Nederland nu wel eens zelf ontdekken. Waarschijnlijk wilt u een goede locatie hebben om van daaruit leuke uitstapjes te maken. Het landelijk gelegen Hoogersmilde is wat dat betreft een prima bestemming.
Net buiten het dorp is het vakantiepark Het Drentse Wold te vinden. De recreatiewoningen op dit park zijn prima en het hele jaar door is het hier dan ook prima toeven. Er zijn ook diverse voorzieningen aanwezig die het voor u tot een leuke vakantie in Drenthe kunnen maken.
Maar hebt u de voorkeur voor een kleinschaliger park en komt u vooral voor de heerlijke rust en de prachtige natuur maar wilt u wel in een hoogstaande vakantiewoning te Hoogersmilde recreëren dan is recreatiepark de Drentse Vennen weer juist de perfecte uitvalsbasis.
Hoe dan ook de twee vakantieparken zijn alle twee de moeite waard, dus het is aan u waar uw voorkeur naar uitgaat.

De vakantiewoning in Hoogersmilde verlaten en de omgeving verkennen

De meeste mensen die een vakantiehuisje boeken in Drenthe komen vooral voor het buitenleven. Ongeacht het seizoen kun je in dit deel van Nederland er prima op uit. Er zijn diverse fietsroutes door de provincie heen. Maar er zijn zo mogelijk nog meer wandelroutes die u door heidegebied, open velden en prachtige bossen leidden. Ook in de buurt van uw bungalowpark te Hoogersmilde zijn er prachtige wandel- en fietspaden te vinden.
Maar er zijn natuurlijk ook interessante plaatsen in dit deel van Nederland te bezoeken. Denk dan eens aan Emmen en Assen. Wilt u eens een dagje een stad bezoeken dan is het noordelijker gelegen Groningen een absolute aanrader. Vanuit uw vakantiehuis in Hoogersmilde is dit per auto prima bereikbaar. Kortom er is tijd te weinig als u een weekend of midweek in Drenthe doorbrengt. Kies er dan ook eens voor om eens een week een recreatiewoning te huren in Hoogersmilde.

Giethoorn en Bodelaeke, een top combinatie

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Vakantie in Menaldum, waarom niet !

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen