Giethoorn en Bodelaeke, een top combinatie

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Giethoorn wordt ook wel een Nederlandse Venetië genoemd. Boek een vakantiehuisje en neem de proef op de som!

Het Overijsselse dorp Giethoorn is een populaire plek onder toeristen. Vooral waterrecreanten zullen deze plaats kennen en wellicht wel eens met een boot aangedaan.
De waterwegen die door het dorp zijn verweven kunnen gerust uniek voor Nederland worden genoemd. Veel mensen die een vakantiehuis in Giethoorn huren trekken er ook een dag op uit met een sloep. Je kunt prachtige tochten maken, variërend van 1,5 uur tot een heuse dagtocht.
Naast de vele vakantiewoning die in Giethoorn te vinden zijn, is het ook zo dat het een prima regio is om een tweede huis aan te schaffen. Het nieuwe recreatiepark Waterresort Bodelaeke is een prima voorbeeld hoe vakantie en actief recreëren in je eigen recreatiewoning prima samen kunnen gaan in Giethoorn.
In de kop van Overijssel is voldoende te beleven, dus overtuig uzelf en breng de vakantie ook eens door in dit uniek waterdorp.
Op de term "recreatiewoning huur" kun je op internet het juist aanbod vinden. 

Vakantiepark Bodelaeke, een prima plek in Giethoorn

Of uw nu een vakantie wilt doorbrengen of daadwerkelijk wilt overgaan tot aankoop van een tweede woning in Giethoorn. In beide gevallen is Waterresort Bodelaeke een vakantiepark om u in te verdiepen.
Het aanbod van vakantiehuisjes is trouwens erg breed en in alle prijsklassen is het dan ook mogelijk om een leuke woning te vinden.
Als u op zoek bent naar een duurzame recreatiewoning om als investering aan te schaffen dan moet u toch eens een kijkje nemen op het park van Bodelaeke, hier zijn al de nodige prachtige vakantiewoningen verschenen. Na aankoop kunt u ervoor kiezen om deze als vakantiehuis te verhuren en zodoende direct een stukje rendement te genereren.
Maar ook het huren van een vakantiehuis op Bodelaeke is absoluut mogelijk en in deze wat betreft bouw en afwerking hoogwaardige recreatiewoningen is het een garantie dat u absoluut zult genieten op dit prachtige vakantiepark in Giethoorn.

Giethoorn combinatie van vakantie, recreatie en plezier

Als u een vakantiewoning wilt boeken in een regio met water, prachtige natuur en volop ruimte dan is het dorp Giethoorn de plek voor u. Waterrecreanten zullen zich prima vermaken op de prachtige wateren in en rondom het dorp. Maar ook de groene omgeving is prachtig voor fietsers en wandelaars. Als u eigenaar bent van een tweede huis of een vakantiewoning huurt op villapark Bodelaeke kunt u vanuit hier prima de kop van Overijssel verkennen.
Doe bijvoorbeeld het naburige Blokzijl eens aan, een prachtig dorp met leuke straatjes en een gezellig haventje.
Maar ook het centrum van Giethoorn is erg gezellig met enkele prachtige musea en oude gebouwen welke op de monumentenlijst staan. En ook zijn er een paar prima restaurants te vinden waar u in de zomermaanden heerlijk op het terras kunt eten en een prima zicht heeft op de sloepjes met locals die het als transportmiddel gebruiken en toeristen die een vakantiehuis inclusief sloep hebben gehuurd in of nabij Giethoorn.

Op zoek naar een romantisch vakantiehuis ?

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

De leukste vakantieparken van Hoogersmilde

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen