Vakantie in Menaldum, waarom niet !

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Huur een huisje in Menaldum en ontdek vanuit deze locatie de rest van de provincie Friesland

Het noorden van Friesland is een prima plek om de vakantie door te brengen. Hier tref je nog de rust en de ruimte die in andere delen van het land steeds schaarser lijkt te worden.
In de plaats Menaldum is een vakantiepark te vinden waar je een leuk chalet kunt huren en zo op een relaxte manier de vakantie kunt doorbrengen.
Park Schatzenburg is gunstig gelegen en van hieruit kunt u Friesland verder ontdekken.
Dit deel van Nederland is bij veel mensen niet zo bekend maar wie een vakantiewoning huurt in Menaldum is waarschijnlijk om, het is werkelijk een prachtige regio. U zit als het ware midden tussen het natuurschoon, maar wel zodanig dat het ook mogelijk is om leuke uitstapjes kunt maken. Het is een ideale locatie voor een korte vakantie, dus binnenkort nog een weekend of midweek ertussenuit, check dan eens het aanbod van vakantiehuizen in het Friese Menaldum.

Verblijven op bungalowpark Schatzenburg is simpelweg genieten

Als je erover nadenkt om de vakantie in de provincie Friesland te gaan doorbrengen en wilt gaan voor een vakantiepark waar de nadruk op de omgeving ligt en je niet veel geeft om een park met “toeters en bellen” dan is het goed te weten dat er in Menaldum een recreatiepark te vinden is welke wellicht precies bij uw wensen aansluit. We hebben het over chaletpark Schatzenburg, hier staat de natuur en de mens nog centraal. Wat trouwens niet wil zeggen dat er geen faciliteiten te vinden zijn op het park. Er is onder andere een receptie waar u terecht kunt met al uw vragen. Ook is er een speeltuin, dus ook een gezinsvakantie is gewoon in Menaldum door te brengen. Ook handig is het draadloze wifi netwerk. Dus neem uw laptop of tablet gerust mee naar vakantiepark Schatzenburg. De chalets zien er top uit en nodigen uit voor het doorbrengen van een heerlijke vakantie in dit deel van Nederland.

Tijdens de vakantie de omgeving van Menaldum verkennen

Wie in het noorden van Friesland een vakantiewoning huurt en denkt dat er alleen maar eindeloze vergezichten zijn te vinden heeft het mis. Dit gebied nodigt juist uit tot het maken van leuke dagtripjes. Als u een chalet heeft gehuurd op recreatiepark Schatzenburg kunt u van hieruit wandelend of fietsend de omliggende regio verkennen. Maar wilt u een groter deel van de provincie Friesland bestrijken tijdens uw vakantie dan is het aan te raden met de auto op pad te gaan.
Doe bijvoorbeeld eens een dagje Leeuwarden, deze Friese hoofdstad is echt een parel met zijn prachtige oude stadscentrum, inclusief nostalgische grachten. Hier kunt u heerlijk winkelen of genieten van een lekker hapje en drankje. Er zijn prachtige musea te vinden en ook de architectuur is er schitterend. Bezoek het gemeentehuis van de stad eens, dit is een pareltje.
Maar vanuit het chaletpark in Menaldum is de kust te bereiken en een dagje strand behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Of ga eens vroeg uit de veren en doe Texel eens aan. De frequente bootverbinding en korte vaartijd maken dit tot een interessant Waddeneiland om te bezoeken. Ook de plaats Sneek is de moeite van het bezoeken waard. Dus kortom voldoende te beleven, zien en doen als u op vakantie bent in de provincie Friesland.

De leukste vakantieparken van Hoogersmilde

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Een fraai vakantiepark in Fayence

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen