De vakantie doorbrengen in Zutendaal – België

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Zutendaal een toeristische plekje in het Belgische Limburg

Tegenwoordig is het zo dat veel mensen meerdere keren per jaar op vakantie gaan, maar dan wel gaan voor een korter verblijf zoals een weekend of midweek.
Belangrijk is dan dat de locatie goed bereikbaar is, maar je wilt wel het gevoel hebben om er even helemaal tussen uit te zijn. Het in Belgisch Limburg gelegen vakantiepark Mooi Zutendaal voldoet aan al deze wensen. Want het is prima bereikbaar vanuit Nederland en je bent er toch echt even helemaal uit. Zutendaal is een prima locatie om de vakantie door te brengen. Geniet van de Belgische gastvrijheid en hun Bourgondische levensstijl. Kortom het is prima vertoeven bij onze zuiderburen!

Lekker genieten op een vakantiepark in Zutendaal

Tijd voor een heerlijke gezinsvakantie! Je wilt naar een plek waar je zowel in de zomer als de winter ongeacht kunt genieten van een heerlijk verblijf.
Boek eens een vakantiehuisje op recreatiepark Mooi Zutendaal want ook als de weergoden niet meewerken is er hier genoeg vertier voor iedereen.
Op het vakantiepark in België zijn onder andere een binnen- en buitenzwembad te vinden. Ook de inpandige speeltuin is perfect voor mensen die in het laagseizoen een bungalow in Zutendaal willen huren. Er zijn sportfaciliteiten te vinden op het park, ook de Wifi verbinding zal veel mensen aanspreken.
Je hoeft in feite niet van het vakantiepark af want er is een supermarkt en ook een restaurant. In de zomer hier de vakantie doorbrengen en de omgeving van Belgisch Limburg nader verkennen? Geen probleem, op het recreatiepark Zutendaal zijn er prima fietsen te huur.

De omgeving van Zutendaal, de vakantie is te kort

Als je de keuze hebt gemaakt om een chalet te huren in Belgisch Limburg en de keuze uiteindelijk is gevallen op het gunstig gelegen Zutendaal, dan is het goed te weten dat deze regio perfect is om van hieruit leuke dagtripjes te maken.
Voor natuurliefhebbers is er bijvoorbeeld het Nationaal Park Hoge Kempen, hier kun je een heerlijke wandeling of ontspannende fietstocht maken. Ben je met kinderen op vakantie in één van de vakantiehuizen in Belgisch Limburg dan is het voor hen wel leuk om een paard te huren en onder begeleiding een ruitertocht te maken door de uitgestrekte bossen.
Wilt u ook enige cultuur tot u nemen tijdens uw vakantie op vakantiepark Mooi Zutendaal dan is een bezoekje brengen aan Hasselt wel een aanrader. Hier zijn leuke musea te vinden en prachtige oude architectuur. Ook Tongeren is de moeite waard van het bezoeken waard.
Maar je ook het Nederlandse Maastricht is goed bereikbaar vanaf Zutendaal en voor een dagje winkelen is dit natuurlijk een perfect alternatief.

Huisje huren op vakantiepark in Siegsdorf

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Vakantie in de Dordogne, kies voor Nérac

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen