Vakantie in de Dordogne, kies voor Nérac

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

In Frankrijk zijn er natuurlijk verschillende interessante gebieden om de vakantie door te brengen. In Dordogne is Nérac een leuke locatie om te verblijven.

Frankrijk is een populair vakantieland en de kans is groot dat u er ook wel eens een vakantie hebt doorgebracht. Veel mensen kiezen voor de bekende gebieden die overspoelt worden door toeristen. Maar er zijn ook nog plekken te vinden waar u alle pluspunten die het land zo uniek maken wel heeft, maar daarnaast volop ruimte heeft om te genieten van een heerlijke vakantie.
Een prima plek om uw vrije tijd door te brengen is de Dordogne en wilt u echt even helemaal weg zijn dan is het een aanrader om een vakantiehuis bij het dorpje Nérac te huren.
Kies voor Vakantiepark Aquaresort en kom erachter wat het is om eens een ontspannen vakantie door te brengen, weg van uw drukke werkzaamheden te genieten in een heerlijk klimaat. Online een huisje huren en u bent klaar voor vertrek!

Betrek een vakantiewoning in Nérac en geniet van de rust

Dordogne en vakantie is een prima combinatie en wat is er lekkerder om tijdens uw verblijf in dit deel van Frankrijk simpelweg helemaal niets te hoeven en des te meer te mogen.
Het dorp Nérac kan dienen als centraal punt tijdens uw vakantie. Dit typisch Franse plaatsje maakt het dat u direct in de vakantiemodus wordt gezet. Liever een andere locatie in deze regio? Geen probleem want het aanbod van vakantiehuizen in de Dordogne is erg divers.
Maar als u wel wilt genieten op vakantiepark Aquaresort te Nérac dan is het goed te weten dat dit recreatiepark zich ook prima leent voor een gezinsvakantie. Er zijn voorzieningen als een speeltuin voor de jongeren en een jeu de boules baan voor de volwassenen.
Voor de waterliefhebbers is er bovendien in de directe omgeving een heerlijk waterpark te vinden. Dit is zelfs de naamgever voor het Aquaresort Nérac. Dus waterpret voor jong en oud tijdens het verblijf in de Dordogne.

De landelijke geneugten van Nérac en omgeving

Als je de vakantie wilt doorbrengen in het zuiden van Frankrijk en er uiteindelijk voor kiest om een vakantiehuisje te huren in de Dordogne, dan is het goed te weten dat je hier vooral duurzaam toerisme tegenkomt. Dit is een absolute verademing als je dit met sommige andere provincies vergelijkt.
De regio Dordogne kenmerkt zich door een prachtig heuvelachtig landschap met door het landschap heen meanderende riviertjes en talloze oude kastelen die als sieraden in het Franse natuurlandschap opduiken.
Rondom Aquapark Nérac kun je dan ook prima wandelen en ook het maken van een heerlijk fietstocht is aan te raden. Ook de talloze lieflijke en authentieke dorpjes zijn de moeite waard.
Dus voor een duurzame vakantie is het aan te raden om eens een heerlijke vakantievilla te boeken in de Dordogne.

De vakantie doorbrengen in Zutendaal – België

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Ontdek Gerolstein i/d Eifel tijdens vakantie

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen