Het Robiniapark in Hongarije is een aanrader

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

In Hongarije de vakantie doorbrengen met het gezin of familie? Boek een vakantiewoning op het Robiniapark in Szólád!

Als u op zoek bent naar een leuk vakantiepark in Hongarije welke beschikt over kwalitatief hoogwaardige accommodaties en waar verder vooral de omgeving zelf centraal staat. Dan is het huren van een vakantiehuis in Szólád de juiste keus. In deze plaats treft u vakantiecomplex Robiniapark. Hier kunt u genieten van een heerlijk verblijf op slechts enkele minuten rijden van het Balatonmeer. Dit grote meer heeft waterrecreanten talloze vormen van vermaakt te bieden. Je kunt er zwemmen, zeilen, tal van watersporten beoefenen en niet te vergeten je kunt er heerlijk zonnen op één van de stranden aan het meer.
Maar tijdens de vakantie in Szólád zijn er meer dingen te zien en te doen. Neem uw mountainbike mee op vakantie, want tijdens uw verblijf in dit deel van Hongarije zult u bemerken dat er hier prachtige fietsroutes te vinden zijn. Maar ook wandelaars zullen hier voldoende uitdaging vinden. Robiniapark heeft een landelijke ligging en als u een buitenmens bent dan zal dit park en de vakantiewoningen u zeker bevallen.

De faciliteiten van het Robiniapark in Szólád

Als u erover denkt om een vakantiewoning te huren in de buurt van het Balatonmeer en bij uw zoektocht stuit op het Robiniapark in de plaats Szólád dan wilt u natuurlijk graag weten welke faciliteiten dit vakantiepark te bieden heeft.
Het Robiniapark is er voor mensen die voor de rust komen en willen genieten van al het moois wat de omgeving te bieden heeft. Het park is ruim opgezet dit geeft u als gast de nodige privacy. Voor kinderen zijn er wel een aantal voorzieningen zoals een speelveldje met schommels, een voetbalveldje, etc. Vakantiecomplex Robiniapark heeft geen gezamenlijk zwembad maar het is wel mogelijk om bij uw luxe vakantievilla een opblaasbaar zwembad bij te huren. Dit bad heeft een doorsnee van drie meter en zorgt voor de nodige verkoeling tijdens een warme zomerdag.
Wilt u tijdens de vakantie zwemmen dan is het Balatonmeer de aangewezen plek. Met de auto bent in circa vijf minuten bij de oevers van dit Hongaarse meer.

De omgeving van Szólád heeft meer dan genoeg te bieden

Als u eruit bent dat een vakantiewoning wilt huren op het Robiniapark in Hongarije dan wilt u toch graag weten wat in de omgeving te doen is. Het mooie is dat Szólád op een plek ligt van waaruit u leuke uitstapjes kunt maken. Natuurliefhebbers hoeven niet ver te reizen zij kunnen vanuit hun recreatiewoning op het park zo te voet of fietsend de natuur intrekken. De glooiende landschappen rondom Szólád blijven boeien. De groene omgeving wordt zo nu en dan onderbroken door meanderende riviertjes en kleine meertjes.
De belangrijkste toeristentrekker van deze regio is toch wel het Balatonmeer en vanaf vakantiepark Robiniapark staat u binnen enkele minuten aan de rand van het meer. Perfect voor een dagje vissen, waterpret of simpelweg een dagje relaxen onder de zon. Wist u dat dit deel van Hongarije ook een populaire wijnregio is ? Wilt u de Hongaarse hoofdstad ook eens aandoen tijdens de vakantie, dan is dat mogelijk. Op circa 1,5 uur rijden ligt Boedapest, deze mag zich absoluut tot Europa’s mooiste steden rekenen. En met een bezoek van een dag doet u deze stad eigenlijk tekort, maar tegelijkertijd krijgt u wel een goede impressie van deze indrukwekkende plaats.
We kunnen dus gerust stellen dat u zich niet hoeft te vervelen tijdens een verblijf op vakantiepark Robiniapark te Szólád.

Een vakantiehuis aan het water bij Terherne

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Revival van Spanje als land voor uw 2de huis

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

0 reacties

Reactie plaatsen