Genieten op vakantiepark in Westerbork

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Westerbork is van ouds natuurlijk een plaats met een oorlogsverleden. Maar het is tegelijkertijd een prachtig Drents dorp waar je prima kunt verblijven tijdens een korte vakantie!

U wilt de vakantie doorbrengen in de provincie Drenthe maar hebt de voorkeur voor een vakantiepark met goede voorzieningen en een ruimtelijke indeling. Wellicht is Landgoed Het Timmerholt dan wel de plek om een luxe vakantiehuis te huren.
Dit fantastische recreatiepark is gesitueerd rond het centraal gelegen meer en gelegen in een groene omgeving. De vakantiehuizen op Het Timmerholt zijn luxe te noemen en er zijn zelfs een aantal welnessvillas te huur. Westerbork is ook een prima plek om de vakantie door te brengen en de directe omgeving wordt ook wel gezien als het mooiste gebied van Drenthe.
Recreatiewoning huren in deze streek? Check het actulele huuraanbod elders op deze website dan eens.

Landgoed Het Timmerholt, welke voorzieningen heeft het te bieden

Het leuke is dat ook bij slecht weer uw vakantie niet letterlijk in het water hoeft te vallen, tenminste als u de vakantie doorbrengt op recreatiepark Het Timmerholt in Westerbork. Het centrumgebouw biedt onder andere een receptie en restaurant. Maar ook de vakantiehuizen in Westerbork zelf maken het dat het een feestje is om hier een weekendje of midweek te verblijven. De wat luxere vakantiewoningen op bungalowpark Het Timmerholt hebben de beschikking over een  eigen sauna en zonnebank. Ook zijn er accommodaties die de beschikking hebben over een bubbelbad in de tuin.
De recreatiehuizen op het vakantiepark in Westerbork zijn luxe van opzet en dus ideaal voor een gezinsvakantie in Drenthe.
Mensen die eenmaal een vakantie hebben doorgebracht op dit prachtig gesitueerde vakantiepark gaan in sommige gevallen zelfs over tot aankoop van en eigen recreatiewoning. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet eigenaar zijn van een tweede huis in Westerbork. Drenthe behoort tot de mooiste provincies van Nederland, dus kom deze kant eens op!

De vakantie doorbrengen in Westerbork, een prima plan!

Bovenstaande titel heeft een wervende werking en dit is ook niet meer dan terecht. Drenthe is een prachtige regio met schitterend natuurschoon. Als je ervoor kiest om een vakantievilla om Het Timmerholt te boeken dan kan het niet anders of je verblijf zal een succes worden. Niet alleen kun je prachtig wandelen en fietsen rondom Westerbork. Ook de plaats zelf is de moeite waard en doet gezellig aan. Vooral in het zomerseizoen doen er dan ook veel toeristen Westerbork aan. Wat is er leuker te genieten van een dynamische provincie waar natuur en leuke dorpen elkaar afwisselen.
Ook zijn er musea te vinden in de directe omgeving en natuurlijk Kamp Westerbork. Dit moet u bezoeken en zal een diepe indruk op u achterlaten.
Voor gezinnen met kinderen zijn er in Drenthe enkele prachtige natuurwateren te vinden waar u bij goed weer heerlijk een dagje kan genieten aan het Drentse water. Als u na een dag actief bezig zijn weer terugkeert kunt u genieten in één van de luxe vakantiewoningen die in Westerbork te vinden zijn. 

De tweede woning makelaar in Nederland

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

Checklist koopovereenkomst tweede huis

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

0 reacties

Reactie plaatsen