Ontdek Gerolstein i/d Eifel tijdens vakantie

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Overweeg je om tijdens de vakantie richting Duitsland te gaan en kies je voor de Eifel regio. Dan is Gerolstein een prima locatie om een huisje te huren

Wie graag een vakantie in het buitenland wil doorbrengen maar hiervoor niet te lang onderweg wil zijn, komt dikwijls tot de conclusie dat Duitsland dan een prima suggestie is.
Natuurlijk zijn er diverse regio’s welke de moeite waard zijn, hierbij willen wij een lans breken voor de Eifel.
Dit deel van Duitsland is prima bereikbaar met de auto en de natuur is er prachtig. Een prima locatie om de vakantie door te brengen is Park Gerolstein welke te vinden is in de gelijknamige plaats. Het vakantiepark is geschikt voor jong en oud en kan dienen als een prima uitvalsbasis, vanaf het bungalowpark kun je leuke uitstapjes maken in de Eifel.
Het is dan ook aan te raden om in Gerolstein eens een vakantiehuis te huren.

Waarom is recreatiepark Gerolstein de moeite waard

Het leuke van dit vakantiepark is dat iedereen zich hier binnen de kortste keren thuis voelt.
Voor de volwassenen zal Park Gerolstein aanspreken vanwege de locatie midden in de natuur. De buitenrecreant zal heerlijk actief in de natuur bezig kunnen zijn tijdens de vakantie in de Eifel. Maar ook de faciliteiten op het bungalowpark zijn prima. Er is onder andere een bar, restaurant en buitenterras te vinden. Ook kunt u op het park midgetgolfbaan aandoen. Leuk voor jong en oud.
Huur dan ook een vakantiewoning op Park Gerolstein voor twee, vier of zes personen, ook wanneer u een gezin heeft want ook zij zullen zich niet gauw gaan vervelen. Daar zorgt het binnenzwembad, de speeltuin en indoor speelhal wel voor.
Het gehele jaar door is de Duitse Eifel regio een prima plek om de vakantie door te brengen en Gerolstein is dan ook een prima suggestie om een accommodatie te boeken.

Het natuurschoon rondom Gerolstein, ontdek het zelf!

De Eifel is een prachtige regio en de schitterende natuur alleen al is een bezoekje meer dan waard. Maar deze provincie in Duitsland heeft meer te bieden dan alleen prachtige bossen, een glooiend landschap, afgewisseld met imponerende vergezichten.
Als je een vakantiewoning huurt in Gerolstein zul je merken dat deze plaats centraal in de Eifel is gelegen en dat je van hieruit leuke uitstapjes kunt maken naar authentieke dorpjes en gezellige stadjes zoals het historische Monschau.
Wilt je een grote stad bezoeken dat is het mogelijk om een dagtrip te maken naar Keulen. Deze levendige stad ligt op goed een uur rijden van Gerolstein.
Maar doe ook het wolfs- en adelaarspark eens aan tijdens de vakantie in de Eifel. Of pak eens de trein en doe de route Gerolstein – Kaisersech, een echte aanrader!
Het aanbod van vakantiehuizen in de Eifel is trouwens sowieso erg divers dus het is zeker niet zo dat je aan Gerolstein bent gebonden als je hier de vakantie wilt doorbrengen. Er zijn diverse leuke plaatsen waar je een vakantieaccommodatie kunt betrekken.

Vakantie in de Dordogne, kies voor Nérac

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Genieten van vakantie in Valbrona – Toscane

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen