Heerlijke vakantie nabij Gassin - Côte d’Azur

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Vakantie doorbrengen aan de Franse Côte, wat is er te beleven in en om Gassin

De oostkust van Frankrijk is populair bij veel Nederlanders en als u de vakantie doorbrengt aan de Côte d’Azur dan zult u zonder meer landgenoten tegenkomen.
Wilt u een rustige uitvalsbasis in deze drukbezochte regio dan is het huren van een vakantiehuis in Gassin een prima eerste stap om te nemen. Een rustige gelegen vakantiepark Park Oasis is dan een prima keus voor het boeken van een recreatiewoning.
De stranden van de Côte d’Azur zijn prima bereikbaar vanuit Gassin, maar ook de binnenlanden van de Franse Provence zijn binnen handbereik. Vooral als u de beschikking heeft over een auto tijdens de vakantie zult u merken dat er op een relatief klein gebied talloze hoogtepunten aan te doen zijn.

Een leuk en rustig vakantiepark aan de Côte d’Azur

De oostkust van Zuid-Frankrijk is de populairste vakantieregio en wil je de nodige rust pakken tijdens je verblijf is het geen sinecure om een accommodatie te vinden die rustig is gelegen maar toch op een goede locatie te vinden is.
Wilt u rust, goede bereikbaarheid en een gunstige ligging? Dan is het huren van een vakantiehuis op Park Oasis nabij Gassin een uistekende suggestie.
Dit recreatiepark is door zijn parkachtige opzet een garantie voor een rustige vakantie aan de Côte d’Azur. De huurprijzen van de chalets zijn ook nog eens zeer behoorlijk.
Door de ligging tegen een helling heeft u vanaf het park een prachtig uitzicht. Zo is bijvoorbeeld St. Tropez te zien.
Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u minder dan een kilometer te reizen.
Park Oasis is natuurlijk een prima bungalowpark nabij Gassin maar in deze regio van Frankrijk zijn er natuurlijk veel meer accommodatie te vinden. Het aanbod van vakantiehuizen a/d Côte d’Azur is zeer onnoemelijk groot en het is dan ook aan u om de juiste accommodatie te vinden.

Wat is er rondom Gassin allemaal te doen

In het zuiden van Frankrijk zijn er natuurlijk vele toeristische voorzieningen en ook natuurlijk interessante steden en leuke Franse dorpjes.
Als u een authentiek vakantiehuis huurt in Gassin dan kunt u vanhier bijvoorbeeld naar een stad als Cannes, of wat te denken van een bezoekje aan het mondiane Moncaco. Maar sla Saint Tropez zeker niet over tijdens uw vakantie aan de Côte d’Azur.
Ook een dagtrip de Provence in is iets wat u gedaan moet hebben tijdens het verblijf in zuidelijk Frankrijk.
Het aanbod van vakantiewoningen in Frankrijk is erg groot en veel mensen die een huisje willen huren raken het overzicht dan ook kwijt. Een goede tip is dan ook om eerst de vakantieregio van uw voorkeur te bepalen en daarna pas beginnen met het oriënteren op een passende accommodatie.

Vakantie in Toscane doorbrengen te Sorano

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Op vakantie richting Les Orres – Zuid Alpen

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen