Vakantie in Toscane doorbrengen te Sorano

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Sorano een Toscaanse parel. Ontdek tijdens de vakantie de regio rondom de plaats

Toscane is een prachtige bestemming in Italië en volgens vele mensen de mooiste regio van het land. Er zijn in dit gebied dan natuurlijk ook voldoende accommodaties te vinden die te huur worden aangeboden.
Als je een vakantiepark zoekt dan is wellicht Piancasale wel een gouden tip. Dit kleinschalige complex bij Sorano heeft een luxe maar authentiek karakter en past alleen daarom als perfect in het aanbod van vakantiewoningen in de Toscaanse streek.
Cultuur, geschiedenis, gastronomie, lekker weer dit zijn zomaar wat typeringen die te vinden zijn in dit gebied en als je een vakantiewoning huurt op vakantiepark Piancasale te Sorano dat zul je merken dat dit een toevoeging aan je vakantie in Italië is.
Genieten van het Italiaanse leven is in Toscane nog echt mogelijk. Dus neem de proef op de som en reis af naar dit deel van het land. 

Appartement huren in Sorano en genieten maar

Alleen, met zijn tweeën of met het hele gezin op vakantie, wat voor accommodatie en bovenal welk land. Hoe en met wie je ook gaat, het moet een prachtige tijd worden. Het klimaat speelt hierin natuurlijk een belangrijke rol, maar ook het culturele leven, de geschiedenis van desbetreffend land en regio en niet te vergeten de landelijke keuken.
Wil je op zeker spelen dan huur je een appartement in Sorano, bij voorkeur op vakantiepark Piancasale.
Er zijn hier leuke accommodaties te vinden met een geheel eigen sfeer. Het is oorspronkelijk een boerderijcomplex welke met liefde is aangepast aan de wensen van de vakantiegangers zonder zijn afkomst in diskrediet te brengen. Dit authentiek gebleven vakantieparkje past voortreffelijk in de groene en heuvelachtige omgeving van Toscane.
In “Bella Italiä” zijn natuurlijk nog veel meer mooie vakantieoptrekjes te vinden. Het aanbod van vakantiewoningen in Italië is divers en neem dus eerst de tijd om de regio van je voorkeur te zoeken en pas daarna naar een geschikte accommodatie te gaan zoeken.

Sorano de ideale vakantiebestemming in Toscane

Als je de vakantie in dit deel van Italië dan is het goed om te gaan voor een locatie vanwaar je de omgeving kunt verkennen, hier leg je in feite de basis voor een prachtige vakantie.
Sorano is gelegen in de provincie Grosseto en heeft een middeleeuws karakter. Deze plaats is daarom alleen al de moeite waard. En als je een vakantiehuisje boekt op recreatiepark Piancasale dan weet je dat je op een uitmuntende locatie verblijft.
Het aanbod van vakantiehuizen in Toscane is natuurlijk erg breed, dus als je de voorkeur hebt voor een andere plek in deze regio dan is ook dat te regelen.
Er zijn diverse uitstapjes in dit deel van Italië te maken, het leukste is dit te doen met de auto, de glooiend Toscaanse landschappen gaan nooit vervelen en op deze manier krijg je een goede indruk van deze streek.
Doe ook eens een stad als Siena of Florence aan tijdens de vakantie in dit deel van Italië.
Sorano is een prima vakantiebestemming en de moeite van het ontdekken meer dan waard!

Financiering van uw Franse vakantiewoning

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

Heerlijke vakantie nabij Gassin - Côte d’Azur

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen