Het echte Turkije aan de kust ontdekken

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

De Turkse kustlijn heeft strand, cultuur en een prachtige blauwe zee te bieden. Maar wat is er nog meer te zien en te doen?

Turkije een populair vakantieland en niet in het minst door de aanwezigheid van de veelal aanwezig en doorgaans luxe all inclusive resorts die bepaalde delen van de Turkse kustlijn bepalen.
In één van deze massale vakantieparken verblijven is iets wat veel Nederlanders doen, maar wilt u het echte Turkije ontdekken dan is het aan te raden om een authentiek vakantiehuis te huren aan Egeïsche Kust of de Turkse Rivièra. 

Het verblijven op een kleinschalig vakantiepark of een alleenstaande vakantiewoning in Turkije nodigt veel meer uit tot het ontdekken van de culturele schatten die dit land absoluut heeft. Maar ook de gastvrijheid van de lokale bevolking is iets wat u niet ontdekt als u de hele dag doorbrengt aan het zwembad van uw all-inn resort.

Een vakantiehuis huren aan de Turkse Rivièra, ga voor een stukje beleving

Als rechtgeaarde Turkijeganger zult u het direct beamen. De kustlijn is prachtig met een heldere zee en de keuze uit talloze prachtige zandstranden die elke zonaanbidder dolenthousiast zal maken.
Als u kies voor een strandvakantie aan de Turkse Rivièra heeft u de keuze uit verschillende plaatsen waar u kunt verblijven. Waarschijnlijk denkt u bij de bekende badplaatsen gelijk aan een all-inclusive resort, maar er zijn ook vakantiehuizen in Alanya te vinden waar u wel privacy heeft en wel direct omgang met de lokalen. Kortom het echte Turkije. Ook zijn er fraaie vakantiewoningen in Side te vinden. Vanuit deze plaats kun u prima de binnenlanden intrekken en zo een stukje geschiedenis van dit imponerende land gaat ontdekken. Of huur één van de huisjes in Belek en kom tot de conclusie dat dit veel leuker is dan een massaal vakantiepark in deze badplaats. 

De Turkse Rivièra is een prachtige kustregio, maar dit komt vooral tot uiting in een accommodatie met respect voor de omgeving. Bovendien voert u op deze manier zelf de regie over uw vakantie.

De Egeïsche Kust van Turkije, sla het massatoerisme over en geniet!

Zonaanbidders trekken massaal richting Turkije, en gelijk hebben ze. Niet alleen in de zomermaanden is het hier perfect toeven. Ook in het voor- en naseizoen zijn de temperaturen nog zodanig dat het heerlijk genieten is. Als u de vakantie aan de Egeïsche Kust wilt doorbrengen kunt u natuurlijk kiezen voor een groot resort waar eten en drinken bij de prijs inzit. Maar moet een land u meer bieden dan zon en de aanwezigheid van een overvloed van etenswaar dan is het de term ecotoerisme iets wat u meer aanspreekt. Er zijn in Bodrum vakantiehuizen te vinden die u het gevoel geven alleen aan de Turkse kust te bivakkeren. Maar ook de authentieke vakantiewoningen van Kusadasi zijn de moeite waard. Lekker in een kleinschalige urbanisatie genieten van het echte Turkije. Doe de omliggende dorpjes eens aan en ontdek hoe gastvrij de Turken zijn richting toeristen. Ook de huurhuizen in Fethiye zijn aanrader. Op gepaste afstand van de all inclusive resorts wordt u in staat gesteld het echte Turkije te ontdekken.  Het is nog steeds mogelijk om de vakantie aan de kust van Turkije door te brengen zonder massa’s toeristen om u heen. Ga eens voor de authentieke vakantiebeleving aan de Turkse kust!

Een tweede woning kopen in België

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

Het kopen van een tweede huis in Zuid-Afrika

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

0 reacties

Reactie plaatsen