vakantiehuis huren De Vossenburcht, IJhorst

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Zoekt u een leuk vakantiepark in Overijssel om met uw familie de vakantie door te brengen dan is De Vossenburcht in IJhorst wellicht het vakantiepark waar u naar op zoek bent. De veelzijdigheid aan faciliteiten en de prachtige ligging maken dit recreatiepark tot een gewilde bestemming.
Voor meer informatie kun je natuurlijk terecht op de website van De Vossenburcht maar in dit artikel bieden wij je ook zeker de nodige nuttige informatie en enkele waardevolle tips.

vakantiepark De Vossenburcht in een notendop

Het veelzijdige karakter van dit recreatiepark overheerst en het is dan ook een plek waar tal van recreanten die afkomstig zijn uit verschillende segmenten naar toe komen!
Het aanbod van vakantiehuizen in IJhorst is sowieso divers en het moet dan ook mogelijk zijn om in dit dorp een leuke accommodatie te vinden.
Ook het park heefrt verschillende types overnachtingsmogelijkheden te bieden. Er is een camping, je kunt er een recreatiewoning huren en een stacaravan reserveren is ook mogelijk.
Behalve een ruime keus uit accommodaties typen springen de diverse faciliteiten ook in het oog. Hieronder een korte opsomming wat er allemaal op De Vossenburcht in IJhorst te vinden is:

  • goede horecavoorzieningen
  • animatie in het hoogseizoen
  • honden zijn toegestaan
  • verwarmd zwembad
  • goede sportfaciliteiten
  • speeltuin
  • verkoop dagbladen

natuurschoon rondom recreatiepark de Vossenburcht

Als je de vakantie doorbrengt in een vakantiewoning op park de Vossenburcht dan zal de landelijke omgeving je vermoedelijk buitengewoon aanspreken. De landerijen en bosrijke gebieden maken dit tot een buitengewoon mooie regio voor recreanten die graag tijd in de buitenlucht spenderen.
Er zijn prachtige fietsroutes te vinden rondom IJhorst en ook aan mountainbikers is hierbij gedacht.

leuke uitstapjes in de omgeving van IJhorst

Tijdens je verblijf in een accommodatie op vakantiepark De Vossenburcht kun je behalve van een natuurrijke omgeving ook kiezen voor het maken van uitstapjes in dit deel van Nederland. Giethoorn is een plaats die prima bereikbaar is. Breng je een gezinsvakantie door dan kun je met de auto vanuit IJhorst het Noorder Dierenpark in Emmen goed bereiken. Of kies voor Ponypark Slagharen, dit pretpark met unieke subtropische zwembaden kan het hele jaar door een leuke onderneming zijn voor jong en oud.

Onroerend goed kopen in Bulgarije

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

Vakantiepark Boomhiemke Ameland een topcombi

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen