Vakantiepark Boomhiemke Ameland een topcombi

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Het comfort van een vakantiehuis op Ameland

Ameland wat betreft natuurschoon misschien wel het mooiste Waddeneiland. Dit dunbevolkte eiland is het summum voor buitenmensen die ervan houden om met de voeten in de klei te staan. Of eigenlijk moet je zeggen met beide benen in het zand. De kustlijn van dit eiland is perfect voor het maken van een strandwandeling.
Vanaf Vakantiepark Boomhiemke Ameland kun te voet de kust bereiken, dit recreatiepark met zijn talloze faciliteiten is toch een perfecte plek om de vakantie door te brengen. Verderop in dit artikel een nadere beschrijving van dit gezinsparadijs. Maar ook uiteraard de nodige informatie over wat het Waddeneiland Ameland zo uniek maakt en waarom je juist hier een vakantiehuis moet huren.

met je gezin of vriendengroep de vakantie op Boomhiemke in Hollum doorbrengen

Als ouder van een gezin met jonge kinderen weet je natuurlijk wel. De keuze voor een bungalowpark draagt in belangrijke mate mee tot het welslagen van een vakantie.
Met je keuze voor vakantiepark Boomhiemke ga je wat dat betreft op zeker. Dit park is gelegen in de plaats Hollum welke te vinden is in het westen van Ameland.  Het faciliteitenniveau maakt het een geschikt park voor jong & oud.
Hieronder een korte selectie van de voorzieningen die recreatiepark Boomhiemke te Ameland te bieden heeft:

  • keuze uit verschillende typen vakantiehuizen
  • verwarmd binnenzwembad
  • spor- en spelfaciliteiten 
  • animatie in de schoolvakanties
  • spa/wellness 
  • goede horecavoorzieningen 
  • fietsverhuur
  • en veel meer......

 

de buitenmens staat centraal op Waddeneiland Ameland!

De Wadden een uniek natuurgebied in Nederland, het hele jaar door is het dan ook goed toeven op één van de eilanden die in de Waddenzee gelegen zijn.
Het natuurgebied Het Oerd geniet een grote populariteit onder natuurliefhebbers en ook als je jonge kinderen hebt kun je hier prima een wandeling maken door het duinengebied en genieten van de unieke flora & fauna van dit gebied.
Ook het stand nabij de vuurtoren Bornrif is schitterend en ook de vegetatie om dit eiland maakt het de moeite waard hier een wandeling te maken. De vuurtoren kan overigens worden beklommen en geven verbluffend mooie vergezichten. Ook is er een digitaal infocentrum te vinden op de verschillende niveaus van de toren!
Het aanbod van vakantiehuizen op Ameland is trouwens ook op andere delen van het eiland te vinden. 

wat is er zoal te doen in het dorpje Hollum?

Ameland staat vooral synoniem voor een geweldige tijd in de open lucht.  Bij een wat minder dag qua weerbeeld zijn het altijd nog de faciliteiten van vakantiepark Boomhiemke waar je als gast gebruik kunt maken en ook de vakantiewoningen op dit park maken het tot een heerlijke plek om te verblijven.
Een groot gedeelte van Hollum is een beschermd dorpsgezicht en als u een wandeling door dit plaatsje maakt begrijpt u waarom. De fraaie huizen en leuke straatje geven het een gemoedelijke uitstraling. Tijdens de vakantie kun je perfect een restaurant in de dorpskern aandoen en ook voor een stukje educatie over Ameland kunt u hier terecht want er zijn meerdere musea te vinden. Er is het Reddingsmuseum en daarnaast ook nog het Sorgdragersmuseum. Beide zijn aanrader hoewel het eerstgenoemde de voorkeur zal hebben als u met uw kroost op Ameland verblijft.
Hollum heeft trouwens ook nog een negen holes golfbaan en als rechtgeaarde golfliefhebber moet u een halve dag van uw vakantie uitrekken om deze uitdagen course af te lopen.
Verblijft u op recreatiepark Boomhiemke dan kunt u ervan uitgaan dat u zowel op als buiten het park een fantastische tijd zult hebben. De Waddeneilanden een uniek stukje Nederland!

vakantiehuis huren De Vossenburcht, IJhorst

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Afvalwaterverwijdering Franse vakantiehuis

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

0 reacties

Reactie plaatsen