Wandelvakantie Canarische Eilanden

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

De opkomst van wandelvakanties is in opkomst en niet alleen in eigen land. De sportieve wandelaar verkent tijdens zijn vakantie ook diverse andere landen. Het is dan ook mogelijk om een rondreis te maken in een bepaald land en van te voren al uw accommodaties vast te laten leggen. Het overnachten zal dan vaak plaatsvinden in een hotel of vakantiehuis.
Natuurlijk is het ook mogelijk een vakantiewoning te huren en dit als uitvalsbasis te gebruiken voor diverse leuke wandelingen in de regio.
In dit artikel leest u over de mogelijkheid om een wandelvakantie door te brengen op de Canarische Eilanden.

Een actieve vakantie op Gran Canaria

De Canarische eilanden zijn een absolute aanrader voor een leuke vakantie maar als u actief wilt zijn en ervoor kiest om een wandelvakantie door te brengen op één van de eilanden die onder Spaans bewind vallen dan is Gran Canaria de beste keus.
Dit eiland is ook het meest bekendste bij vakantiegangers en jaarlijks komen er veel toeristen naar deze regio toe. Niet alleen om een vakantiewoning op een resort te huren en lekker van de zon te genieten. Gran Canairia is namelijk bijna het hele jaar door een populaire plek om een strandvakantie door te brengen. Het klimaat is erg stabiel te noemen.
Maar Gran Canaira wil meer zijn dan alleen een vakantiebestemming voor zonaanbidder en met succes want steeds meer actieve vakantiegangers kiezen ervoor om een wandelvakantie op Gran Canaria door te brengen.

Wat zijn de mogelijkheden voor de wandelaar op Gran Canaria

Het mooie is dat dit eiland wat toebehoort tot Spanje de toerist de kans biedt om een complete wandelvakantie samen te stellen, maar ook kan ervoor worden gekozen om het wandelen slechts een onderdeel van de vakantie te laten uitmaken.
Voor de fanatieke wandelaar is het mogelijk om een reis richting Gran Ganaria samen te stellen met diverse prachtige wandelingen die op elkaar aansluiten. De overnachtingen kunnen dan worden gedaan in diverse vakantieaccommodaties. Vaak zijn dit authentieke vakantiehuizen of leuke en persoonlijk hotels.
Maar als u op de eerste plaats richting de Canarische Eilanden afreist om een heerlijke zonvakantie te maken en vooral rust wilt dan is het ook mogelijk om een leuke wandeling van één dag op Gran Canaria in te plannen. Alles is mogelijke wat dat betreft.

Waar rekening mee te houden als u op wandelvakantie gaat

Goed schoeisel is natuurlijk onontbeerlijk als u gaat wandelen op Gran Canaria, maar onderschat ook het belang van passende kleding niet. Deze moet comfortabel zitten en natuurlijk aansluiten bij het klimaat.
Ook belangrijk is het om actieve recreant voldoende drinken bij u te hebben. En het meenemen van fruit en energierepen is ook zeker aan te bevelen. Neem ook een pet en goede zonnebril mee om u te beschermen tegen de Spaanse zon. En natuurlijk mag goede zonnebrand ook niet ontbreken.
Als u elke dag in een andere vakantieaccommodatie de nacht doorbrengt en u uw bagage met u meetorst gedurende de vakantie dan is het belangrijk om goed na te denken wat u exact mee wilt nemen richting de Canarische Eilanden. Van belang is het om uw rugzak zo licht mogelijk te houden.
Voordat u afreist naar Gran Ganaria is het natuurlijk ook van belang om uw reisverzekering te controleren.
Ik wens uw alvast een prachtige wandelvakantie richting dit unieke stukje Spanje.

Pech onderweg tijdens uw vakantie

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

Online vakantiehuis huren Recreatiewoning.nl

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

0 reacties

Reactie plaatsen