Online vakantiehuis huren Recreatiewoning.nl

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

Snel en veilig een vakantiewoning boeken via onze website. Check het aanbod op Recreatiewoning.nl

Sinds enige tijd hebben wij naast een aanbod vakantiehuizen welke te huur worden aangeboden door particuliere adverteerders, ook een assortiment van vakantiehuizen welke afkomstig zijn van een verhuurorganisatie. Hierdoor is het mogelijk om online op een veilige manier een vakantiehuis te huren in binnen- en buitenland.
Wij merken dat de consument die een vakantiewoning wil boeken ons steeds beter weet te vinden. Dit door het brede aanbod van kwalitatieve vakantiehuizen die tegen een prima prijs/kwaliteit verhouding kunnen worden gehuurd via onze website.
Echter merken we wel dat er in sommige gevallen vragen zijn hoe precies de reservering van een vakantiewoning af te ronden.
In dit artikel een beschrijving hoe een boeking van een vakantiewoning af te ronden.

Een aanbod van vakantiehuizen in een groot aantal Europese landen

Hieronder eerst de landen waar wij een huuraanbod van vakantiehuizen hebben waar u online op onze website een vakantiehuis kunt boeken. Door op het land van uw voorkeur te klikken komt u gelijk bij het aanbod van vakantiewoningen in het desbetreffende land.

Als u uw keus heeft gemaakt voor het aanbod van vakantiehuizen in één van bovenstaande landen dan ziet u direct een overzicht van het aanbod.  U kunt uw zoekopdracht uiteraard verfijnen. Dit kunt u doen door te zoeken op een bepaalde regio van het land. U kunt een woningtype van uw voorkeur aangeven (chalet, villa, appartement, etc.) en u kunt aangeven met hoeveel personen de vakantieaccommodatie wilt betrekken.

Nadat u in het resterende overzicht een keus voor een bepaald vakantiehuis heeft gemaakt kunt u hierop klikken. Op deze manier komt u in een scherm waar u aanvullende informatie krijgt over de accommodatie waar u meer informatie over wilt krijgen.
Als deze vakantiewoning u dermate aanspreekt dat u meer reserveringsinformatie wilt krijgen dan kunt u klikken op de groen button “direct boeken”.

In het “direct boeken” scherm kunt u nog meer relevante informatie vinden over het vakantiehuis van uw voorkeur. Spreekt dit u dermate aan dat u wilt kijken wat de exacte huurprijzen zijn in de periode dat u op vakantie wilt, dan kunt u klikken op de groene button “beschikbaarheid en prijzen”  Hierop kunt u twee keuzes maken. U kunt een optie nemen op uw vakantiehuis in de door u vastgestelde vakantieperiode. (mits de accommodatie nog vrij is uiteraard) Een optie is gratis op te nemen en de looptijd hiervan is 48 uur of 24 uur als de vakantieperiode binnen zes weken vanaf de datum van optie aanbreekt.
Als u eruit bent en de daadwerkelijke boeking wilt doorzetten dient u op de button “nu boeken” te klikken.

Het scherm waarin u nu komt kunt u aangeven met hoeveel personen u het vakantiehuis gaat betrekken. Ook kunt u ervoor kiezen om een linnenpakket voor de bedden te huren.
Ook staat er relevantie informatie over hoe het met eventuele schoonmaakkosten is geregeld of er een borgsom voldaan moet worden, etc.
Als het allemaal duidelijk is en naar volle tevredenheid kunt u klikken op de button “volgende”.

Snel en eenvoudig online een vakantiehuis huren

U komt nu in het scherm waar u uw persoonlijke boekingsgegevens dient in te vullen, dit is verder allemaal vrij logisch en nadat u deze gegevens heeft ingetoetst dient u wederom op een button met de tekst “volgende” te klikken.
Nu zit u het scherm waar u de boeking verder kunt afronden.

Recreatiewoning.nl hoopt met dit schrijven het boekingsproces van het aanbod van vakantiehuizen duidelijk en inzichtelijk te maken. Maar als er toch nog vragen zijn kunt u natuurlijk ten aller tijde contact met ons opnemen.

Wandelvakantie Canarische Eilanden

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Costa Rica is pura vida

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

0 reacties

Reactie plaatsen