Last minute een vakantiehuis huren in trek

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

Het is steeds eenvoudiger om lang te wachten met het boeken van een vakantiewoning

Het online huren van een vakantiehuis is de laatste jaren steeds populairder geworden en elk jaar merken wij dat er steeds meer vakantiewoningen via Recreatiewoning.nl worden geboekt.
De keuze in vakantieaccommodaties is op het internet onnoemelijk groot en online een huisje huren kan natuurlijk in Nederland, maar ook de accommodaties over de eigen landgrenzen zijn prima online te reserveren via onze boekingsmodule.

Het laat boeken van een vakantiehuis is momenteel de trend

De vakantiegangers die ervoor kiezen om niet bij een traditioneel reisbureau één van de duizenden particuliere vakantiehuizen te huren maar besluiten zelf een accommodatie via het internet te boeken, kiezen er steeds meer voor om pas enkele weken voor vertrek een vakantiewoning te reserveren via Recreatiewoning.nl of een andere website.
Debet hieraan is onder andere de economische crisis waardoor de consument twijfelt of het nu wel of niet op vakantie wil gaan. Vaak wordt dan in een laat stadium besloten om toch maar een vakantiehuis te huren in binnen- of buitenland.
Nadeel van het late boeken is dat veel vakantiehuizen reeds verhuurd zijn en er dus sprake is van een relatief klein aanbod.

Veel vakantiegangers blijven relatief dicht bij huis

De vakantiewoningen die via Recreatiewoning.nl worden geboekt laten een bepaalde ontwikkeling zien. Dat is dat dit jaar veel vakantiegangers ervoor kiezen een recreatiewoning relatief dichtbij huis te huren.
Het boeken van een vakantiehuis in Nederland is populair, ook een accommodatie in Duitsland doet het goed. Voorst zijn er veel mensen die ervoor kiezen om een vakantiehuis in België te huren of iets verder naar het zuiden te reizen en te gaan voor een leuke vakantiewoning in Frankrijk.
De last minute boekingen van vakantiehuizen in Spanje en accommodaties in Italië lopen wat dat betreft achter bij eerder genoemde landen. Deze tendens zie je trouwens ook bij het aanbod van vakantiewoningen in Kroatië en ook het huren van een vakantiewoning in Portugal loopt niet zo hard.
Reden hiervoor is waarschijnlijk dat naast de huurprijzen van de vakantiehuizen er ook nog een vliegticket moet worden bijgeboekt.

Dit jaar met de auto op vakantie

Door de huidige economische ontwikkelingen kiezen veel Nederlanders ervoor om een autovakantie te ondernemen en bij voorkeur binnen enkele uren de vakantiebestemming te bereiken. Behalve de korte reistijd heeft dit als grote voordeel dat er relatief weinig kosten voor het vervoer worden gemaakt.
Mensen die op vakantie willen gaan maken steeds vaker van te voren een reisbudget en hebben de nodige discipline om binnen budget te blijven.
Door online een vakantiehuis binnen Europa te huren is het mogelijk om de verhuurtarieven van de verschillende vakantieaccommodaties goed met elkaar te vergelijken. Doorgaans is de huurprijs van de vakantiewoning de grootste hap uit het vakantiebudget wat betreft vaste kosten. Vergelijk dus eerst een aantal vakantiewoningen in een bepaalde regio voordat u besluit een vakantiehuis online te huren op Recreatiewoning.nl of een andere vakantiesite.

Costa Rica is pura vida

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

Veilig zelf uw vakantiewoning boeken

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

0 reacties

Reactie plaatsen