Veilig zelf uw vakantiewoning boeken

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

Check of je een vakantiehuis boekt op een veilige website

De consument kiest er steeds meer voor om zelf een vakantiewoning te huren via het internet. Dikwijls wordt de boeking van de desbetreffende accommodatie online gedaan en in veel gevallen wordt er meteen een bepaald percentage van de huursom via internetbankieren overgeboekt.
Dit alles kan natuurlijk wel maar het is voor u als boeker van een vakantieaccommodatie natuurlijk wel belangrijk dat dit op een veilige manier gaat en dat er allerlei garanties worden geboden mocht het dan toch om de één of andere reden toch onverhoopt ergens mis gaan.

Online vakantiehuis boeken via Recreatiewoning.nl is 100 % veilig

Op onze website treft u een breed aanbod van vakantiehuizen aan die te huur worden aangeboden. Enerzijds zijn dit particuliere adverteerders die hun vakantiehuis in de etalage van Recreatiewoning.nl plaatsen. Anderzijds is de een grote verhuurorganisatie van vakantiewoningen in verschillende landen. Met deze partij hebben wij een goede samenwerking en het is dan ook mogelijk om online op een veilige manier een vakantiewoning te huren via onze website.

Welke garanties krijgt u als u online een accommodatie huurt via Recreatiewoning.nl ?

Doordat wij de belangen van een grote verhuurder van vakantiehuizen behartigen is het zo dat het huren van een vakantiewoning via Recreatiewoning.nl onder allerlei garantiebepalingen valt.
Als u besluit een vakantiewoning te boeken via onze website is het zo dat u direct allerlei (juridische) bescherming geniet. Deze bepalingen worden verbonden aan de accommodatie die u geboekt heeft via Recreatiewoning.nl en treden direct na afronding van het online boekingsproces in werking.
Uw belangen vallen onder andere onder twee brancheorganisaties, namelijk:
A.N.V.R. (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisbureaus)  en het
S.G.R. (Stichting Garantiefonds Reisgeld)
Daarnaast is er ook nog een calamiteitenfonds gekoppeld aan de online reservering van de vakantieaccommodatie en valt uw boeking onder het toezicht van het Thuiswinkel Waarborg.

Boek dus veilig en snel uw vakantiehuis via Recreatiewoning.nl

Wij staan voor 100 % achter onze verhuurorganisatie en durven te stellen dat het huren van een vakantiewoning via onze website een garantie is voor een vlekkeloze afwikkeling van de boeking.
Het boeken van een huuraccommodatie (al dan niet op een vakantiepark) hoort bij de voorpret van vakantie. Recreatiewoning.nl stelt dat dit ten aller tijde vlekkeloos moet verlopen en de opmaat voor een heerlijke vakantie moet zijn.
Huur dus ook eens online een vakantiehuis via Recreatiewoning.nl en geniet van een heerlijke vakantieperiode in binnen- of buitenland.

Last minute een vakantiehuis huren in trek

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

Bezichtiging van een tweede huis

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

0 reacties

Reactie plaatsen