Uw recreatiewoning populair maken met reviews

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

De potentiële boeker van uw huisje zoekt informatie

Het kan soms erg lastig zijn om voldoende huurders te vinden voor uw recreatiewoning, doordat het aanbod aan vakantiehuizen tegenwoordig ontzettend groot is. Niet alleen op bungalowparken kunnen vakantiewoningen gehuurd worden, ook veel particulieren bieden hun recreatiewoning te huur aan in de vakantieperiodes en daarbuiten. Hoe zorgt u ervoor, dat uw vakantiewoning aantrekkelijker is dan die van de concurrent? Hoe valt u op en hoe zorgt u ervoor, dat uw potentiële huurders geloven in de waarde van uw vakantiehuis? Hoe kunt u als particulier verhuurder het verschil maken dat de huurder voor uw huisje kiest en niet voor één van de andere bungalows op het park? Zorg voor reviews die de huurders toekennen aan uw accommodatie, is één van onze tips!

vraag gasten om het schrijven van een review

Wanneer uw gasten tevreden zijn over hun verblijf in uw vakantiehuis is het voor hen vaak een kleine moeite om een persoonlijke review te schrijven. In een paar zinnen kunnen uw huurders aangeven hoe ze het verblijf in uw tweede woning hebben ervaren en welke unieke services (informatiemap over huisje en omgeving, gratis WiFi, etc.) u ze geboden heeft. U kunt huurders hier nog even aan herinneren, door na hun verblijf een mailtje te sturen met een reminder. Ook kunt u ze achteraf pas vragen om het plaatsen van een review op uw website, dit komt wellicht wat minder opdringerig over op de huurder.

Een toekomstige huurder zal nu sneller geneigd zijn om voor uw recreatiewoning te kiezen, aangezien deze goed gerecenseerd staat op internet. Zorg er wel voor, dat alle reviews op een pagina verzameld staan. Maak hiervoor een account aan bij een online reviewoperator, of kies bijvoorbeeld voor een eigen website waarop huurders een reactie achter kunnen laten.
Als de potentieel huurder twijfelt tussen twee vakantiehuizen dan is er een gerede kans dat juist de reviews van voormalige gasten het verschil gaan maken. U geeft door deze extra informatie van derden juist dat stukje extra persoonlijkheid aan uw eigen recreatiewoning, mensen die in het oriëntatieproces zitten stellen dit doorgaans erg op prijs!
Ook is het aan te raden om u voor te stellen aan de websitebezoeker. Naast de reviews is dit een nuttig stukje info waarvan u het nut zeker niet moet onderschatten!

Toeristenbelasting Frankrijk - Taxe de Séjour

Geplaatst op 28-11-2019 in Juridisch & fiscaal

Verhuur van recreatiewoning op juiste wijze

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

0 reacties

Reactie plaatsen